ARGENTINSKA LEGENDA OPLELA PO NOGOMETAŠIMA: / Oni danas pišu - 'Upravo sam se probudio i idem nešto uzeti za jesti. Što je to?!'

Image
Foto: AFP i Screenshot Instagram

Opleo je po današnjim nogometašima

7.3.2018.
10:50
AFP i Screenshot Instagram
VOYO logo

Legendarni bivši argentinski veznjak Boca Juniorsa Juan Roman Riquelme kritizirao je današnje nogometaše zbog korištenja društvenih mreža i postova koje objavljuju na njima.

"Objavljuju fotografije na društvenim mrežama i pokazuju nove frizure"

"Mi smo se voljeli igrati nogometa. Nismo postajali vrhunski igrači da bismo šetali pse i izlazili u skupe klubove. Današnji nogometaši ne igraju nogomet, nego objavljuju fotografije na društvenim mrežama i pokazuju nove frizure", poručio je Riquelme u razgovoru za Rivadavia Radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠAŠAVI ČILEANAC TRČAO OD CENTRA GRADA DO SVOJE KUĆE U BRDIMA: ‘Oduševljeni stanovnici su ga primijetili i zvali novinare’

"Volio sam znati svakog nogometaša na svijetu. Vjerovao sam da svakodnevnim gledanjem utakmica učim. Mi nismo htjeli pokazivati da li plešemo nakon utakmice. Sada poručuju na društvenim mrežama: 'Upravo sam se probudio i idem nešto uzeti za jesti. Što je to?!! Hvala Bogu pa sam živio i odrastao u drugo vrijeme", rekao je Riquelme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi mediji misle kako je među ostalima mislio na Alexisa Sancheza koji je poznat po takvim postovima na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riquelme se umirovio 2014. godine, a u svojoj karijeri "mitska desetka" najveći trag je ostavila u dresu Boce. Nekoliko godina je nastupao za Villareal i ostavio značajni trag, a u dresu Argentine zabilježio je 51 utakmicu te je zabio 17 golova u razdoblju od 1997. do 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo