ARGENTINCI NAGOVARALI GUARDIOLU DA BUDE IZBORNIK PA ODUSTALI: / 'Morali bismo uzeti hipoteku na cijeli savez kako bismo ga platili'

Image
Foto: AFP

Pokušali su dovesti jednog od najvećih stručnjaka na svijetu, ali on se pokazao kao preskupa opcija

8.8.2018.
12:04
AFP
VOYO logo

Argentinski nogometni savez već neko vrijeme nagovara Pepa Guardiolu da preuzme njihovu reprezentaciju kao nasljednik Sampaolija, ali menadžer Manchester Cityja bio je preskup za ovu južnoameričku velesilu.

Traže izbornika

Nakon velikog razočaranja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i ispadanja u osmini finala od kasnijeg prvaka Francuske sa 4:3, Jorge Sampaoli dobio je otkaz, a Argentina je krenula tražiti njegovu zamjenu. Tako su pokušali dovesti Guardiolu koji je osvajao naslove u Španjolskoj, Njemačkoj i Engleskoj, ali ubrzo su shvatili da ga ne mogu platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep preskup

"Gledali smo angažirati Guardiolu, ali to je vrlo težak zadatak. Morate imati veliki novčanik!", otkrio je predsjednik saveza Claudio Tapia pa dodao: "Morali bismo uzeti hipoteku na cijeli savez kako bismo ga platili, a možda ni to ne bi bilo dovoljno! Znali smo da će biti skup, ali toliko skup... ", požalio se Tapia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće mete

"Jedina osoba za koju smo se dosad raspitivali bio je Guardiola. Sad ćemo vjerojatno razgovarati sa Simeoneom, Marcelom Gallardom, Pochettinom... I još nekima koje su vodeći ljudi Saveza predložili", zaključio je Tapia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo