Twitter 'vrišti' od smijeha: Argentinci se zbog Vatrenih sprdaju s Brazilcima

Otvaranje Svjetskog prvenstva, a odmah skandal! Hrvatski navijački puk je ogorčen, Brazilci slave, a društvene mreže 'vrište' od smijeha.

13.6.2014.
9:11
VOYO logo

U glavnoj ulozi nalazi se japanski sudac Yuichi Nishimura koji je prvo dosudio nepostojeći jedanaesterac na Fredu nakon čega je Neymar zabio za vodstvo Brazila, a potom je i dosudio sumnjivi prekršaj Olića na vrataru Cesaru nakon kojeg je Perišić zabio izjednačujući pogodak.

Svi iole relevantni nogometni stručnjaci u svijetu složni su u mišljenju kako je Hrvatska pokradena na otvaranju Mundijala. Najdalje su otišli Argentinci navijači koji su se na Twitteru krenuli sprdati s domaćinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na Twitteru pod tagom #RoboACroacia (pljačka Hrvatske) nalazi se prava mala tvornica statusa i montaža koji ismijavaju pobjedu Seleçaa. Zanimljivo je kako su se cijelom projektu priključili i sami navijači iz Brazila.

A svjetskiv se mediji također zgražaju nad situacijom koja se dobila na otvaranju Prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/search?q=%23roboAcroacia

Njemački Kicker u svom je komentaru naglasio kako se Brazil izvukao kazališnim penalom Freda, dok je talijanska Gazzetta dello Sport naglasila kako je ovo bio velikodušni poklon za Brazil na otvaranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Marca je istaknula:

"Hrvati imaju pravo bili ogorčeni. Sudac je izmislio nepostojeći penal."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krađa! Brazil je dobio Hrvatsku nakon što je japanski sudac dosudio kriminalni prekršaj na Fredu. Ako će se tako suditi za domaćina i u nastavku prvenstva, bolje da svi idemo kući", stoji u tekstu argentinskih dnevnih novina Ole, koje se objavile i sliku japanskog suca u brazilskom dresu s velikom vrećom novca i smiješkom od uha do uha...

//www.youtube.com/embed/zoghQuQ34t8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neymar briljirao na Nishimurinom klanju. Brazil okrenuo Hrvatsku zahvaljujući sucu", piše španjolski El Pais.

"Neymar spasio Brazil. Neymar odlučio utakmicu nakon pogreške suca koji je dodijelio jedanaesterac Brazilu", piše u brazilskom Globoesporteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo