AREFA POTRESA POLJUD: / Oglasio se Naš Hajduk, stigla poruka i iz kluba, hitno sazvana sjednica NO-a

Image

Teške optužbe na račun predsjednika splitskog nogometnog prvoligaša.

18.4.2018.
19:22
VOYO logo

Nakon što je Torcida poslala preko društvene mreže poruku predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu u kojoj tvrde tvrde kako je naredio klupskim djelatnicima da počnu suce tretirati na drugačiji način oglasili su se Naš Hajduk, ali i NO Hajduka.

Image
SKANDAL U SPLITU! TORCIDA OPTUŽILA KOSA DA KUPUJE SUCE: /

'Klupski djelatnici vode ih na večere i koncerte Saše Matića'

Image
SKANDAL U SPLITU! TORCIDA OPTUŽILA KOSA DA KUPUJE SUCE: /

'Klupski djelatnici vode ih na večere i koncerte Saše Matića'

"Udruga Naš Hajduk kao drugi najveći dioničar kluba očekuje od Nadzornog odbora što žurnije ispitivanje je li došlo do naloga unutar kluba o “tretiranju sudaca na drugačiji način”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekujemo da članovi Nadzornog odbora sukladno savjesti povuku poteze u skladu sa svim klupskim dokumentima i zakonima, ali i univerzalnim vrijednostima koje su temelj projekta Naš Hajduk i na kojima počiva strategija kluba.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

31.03.2018., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, HNK Hajduk Split - HNK Rijeka. Torcida je odala pocast Zanu Ojdanicu, bivsem vodji i dugogodisnjem clanu Hajdukove navijacke skupine koji je preminuo prilikom skoka padobranom 2. travnja prije dvije godine. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iskrenost, profesionalnost, izvrsnost, strast, znanje, poštovanje, odgovornost, čast, borba – vrijednosti su kojima se Hajduk vodi i tako treba ostati. Pogotovo u odnosima s ljudima u nogometu koji već godinama sustavno zakidaju klub", poručili su iz Našeg Hajduka, nakon čega se oglasio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadzorni odbor Hajduka upoznat je s navodima te već utvrđuje činjenice. Sukladno svojim zaključcima donijet će odluku na sjednici NO, ove nedjelje 22. travnja 2018. nakon čega će obavijestiti javnost o istoj.

NO budno prati sva događanja vezana uz Klub i upravljanje klubom te pri odlučivanju postupa sukladno vrijednostima koje dijele svi njegovi članovi. Te vrijednosti temelj su Kluba i to je jedini put kojim Klub može kročiti", priopćio je Hajudka na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo