NOVI UDARAC ZA HAJDUK / Splićani dobili još jednu odbijenicu

Vijeće sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora odbilo je zahtjev Hajduka za izvanredno preispitivanje odluke Povjerenika za natjecanje Prve HNL kojom se neodigrana utakmica 16.

3.4.2015.
20:32
VOYO logo

Između ostaloga, Vijeće je utvrdilo da je HNS imao pravo imenovati tijela natjecanja Prve HNL, pa tako i povjerenika natjecanja; da je nesporno da je Hajduk odbio nastupiti na predmetnoj utakmici i da je tako odlučio Nadzorni odbor na telefonskoj sjednici; da nije bilo razloga za odgodom početka utakmice; da nije bilo razloga za izuzećem predsjednika i članice Komisije za žalbe Davora Blaškovića i Valentine Koprivnjak; da je Komisija za žalbe pravilno imenovana i da je pravilno održana sjednice te Komisije.

Zahtjev Hajduka je usvojen samo u dijelu koji se odnosi na naknadu štete, ali samo zato što Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom štete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je utakmica Dinamo - Hajduk registrirana rezultatom 3-0 bez borbe, Hajduk je kažnjen i oduzimanjem tri boda, te se stoga trenutačno nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa 37 bodova, četiri manje od treće Lokomotive. Dinamo je uvjerljivo vodeći sa 66 bodova, 14 više od druge Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo