APSOLUTNO NEVJEROJATNO: / Evo kako će Real utješiti De Geu zbog propalog transfera

Image
Foto: AFP

Španjolskom vrataru Davidu de Gei sasvim sigurno nije lako nakon što je njegov transfer iz Manchester Uniteda u Real Madrid propao u posljednji trenutak.

1.9.2015.
19:38
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, nakon nadmudrivanja koje je trajalo cijelo ljeto, United i Real Madrid su se u ponedjeljak, posljednjeg dana prijelaznog roka u Španjolskoj, napokon uspjeli dogovoriti. Crveni vragovi su pristali pustiti De Geu u Madrid, a zauzvrat su, osim novčanog iznosa, trebali dobiti i kostarikanskog vratara Keylora Navasa.

Što će odlučiti Van Gaal?

Činilo se da je sapunica završena, ali iza ponoći je objavljeno da je sve propalo. Naime, Real je zakasnio 28 minuta s predajom dokumenata i transfer više nije bilo moguće realizirati. Madriđani su u utorak za sve okrivili Manchester United, ali sada više i nije važno tko je kriv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOJ MANCHESTER, TAK IMAM TE RAD: /

Real odustao od žalbe, De Gea ostaje u Unitedu

Image
MOJ MANCHESTER, TAK IMAM TE RAD: /

Real odustao od žalbe, De Gea ostaje u Unitedu

De Gea se nakon reprezentativnog okupljanja mora vratiti u Manchester gdje će ostati do sljedećeg ljeta kada će kao slobodan igrač potpisati za Real. Kako će mu dotad biti na Old Traffordu, teško je reći. Pitanje je hoće li ga navijači prihvatiti nakon što je jasno izrazio želju za odlaskom, kao i hoće li ga Louis van Gaal vratiti na gol ili će tamo ostati Sergio Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kad već mora ostati još godinu dana tamo gdje ne želi, De Gea će barem napuniti svoj račun u banci. Naime, prema navodima španjolskog dnevnika AS-a, Real je 25-godišnjem nogometašu obećao čak deset milijuna eura kompenzacije ako ga ne uspije dovesti ovoga ljeta! Zvuči nevjerojatno, ali ako je priča istinita, De Gea i nije prošao tako loše kao što se mislilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo