APSOLUTNA NJEMAČKA LEGENDA POLUDJELA ZBOG KOVAČA: / 'To nije dostojno Bayerna, kako su mu to mogli raditi'

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik odgovorio je na najbolji mogući način

28.5.2019.
12:28
Profimedia
VOYO logo

PaulBreitner jedan je od rijetkih nogometaša koji se mogu pohvaliti podatkom da je u dresu kluba i reprezentacije osvojio sve što se moglo osvojiti. S Bayernom je bio višestruki prvak, a s tim je klubom osvojio i Kup prvaka. S Realom je poharao Španjolsku, dok je s reprezentacijom bio europski i svjetski prvak.

Stoga, njegove riječi sasvim sigurno nose ogromnu težinu. Pogotovo u Münchenu gdje je ostavio neizbrisiv trag. Bivši hrvatski izbornik NikoKovač može zbog toga biti ponosan na ono što je rekao o njemu u razgovoru za minhenski Tz. Naime, sasuo je paljbu na Hoenessa i Rummeniggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali ga

"To kako su se ponašali prema Kovaču u drugom dijelu prvenstva nije dostojno Bayerna. Poznajem samo nekoliko ljudi u ovom biznisu koji su tako pozitivni, pristojni i za suradnju poput Kovača. On je krasna osoba, baš kao i njegov brat. Zato me boli to što mu se događalo", kazao je nogometni velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navodno su u klubu postojale sumnje u njega, ali su ga onda trebali upozoriti: Pripazi! Ili ćeš osvojiti Ligu prvaka ili letiš van'. To bi bilo mnogo primjerenije", kazao je.

Povjerenje svlačionice

Prokomentirao je i tvrdnju da Kovač još uvijek ne uživa potpuno povjerenje svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je normalno. Kao bivši igrač znam da svaki trener u momčadi ima one koji ga podržavaju i one koji su protiv njega, pogotovo tu spadaju oni koji ne dobivaju mnogo prilika. Tako je u svakom klubu", kazao je.

Kovač je svim kritičarima odgovorio na najbolji mogući način. U subotu navečer postao je jedini u povijesti njemačkog nogometa koji je kao igrač i trener osvojio dvostruku krunu. Također, nitko osim njega nije dvije godine zaredom osvojio Njemački kup s dvama različitim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo