jedna od zvijezdi turnira / Antonio Franja za Sportnet: 'Ako ne dođeš na Štefanje s torbom na Kutiju, nisi ništa napravio'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedan od onih zbog kojih se ide na Kutiju, čiji potezi oduvijek oduševljavaju. Antonio Franja u razgovoru za Sportnet priča o tradicionalnom turniru Kutija šibica

26.12.2018.
15:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od onih zbog kojih se ide na Kutiju, čiji potezi oduševljavaju i koji je bio jednako sjajan igrač velikog i malog nogometa je Antonio Franja. Danas voditelj Akademije Futsal Dinama, ali i sudionik Kutije na Štefanje.

Štefanje je malonogometni praznik, želja svakog tko dođe na Kutiju je da dogura barem do tog dijela turnira i zaigra u sjajnoj atmosferi pred uvijek odlično popunjenim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Englezi imaju svoj tradicionalni nogometni Boxing Day, a ovo je naš malonogometni. Znamo reći da ako ne dođeš na Štefanje s torbom na Kutiju, nisi ništa napravio. To je nešto posebno i svaka ekipa želi zaigrati na Štefanje na ovom turniru", kaže Antonio Franja koji će ove godine zaigrati u veteranskom dijelu turnira.

Više čitajte na Sportnet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo