EVO, NE BI NIKAD REKLI / Antonio Conte se vraća u Premiership, ali ne u Man. United niti u Newcastle. U igri je sasvim novi klub

Image
Foto: Profimedia

Klub intenzivno radi na dovođenju Contea i kako će se dati sve što mogu da bi ga doveli

31.10.2021.
14:16
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najuglednijih trenera svijeta, trofejni Talijan, Antonio Conte, mogao bi se ovih dana vratiti u Premiership, piše TuttoMercatoWeb. Međutim, Conte, kako tvrde Talijani, neće preuzeti Manchester United kao što se pretpostavljalo, niti će to biti superbogati Newcastle o čemu se ranije spekuliralo.

Conte bi, naime, trebao preuzeti Tottenham. Hotspur ove sezone igra dosta loše pod vodstvom novog trenera Nuna Espirita Santa i engleski mediji već danima pišu o njegovoj smjeni, a stvari su se intenzivirale nakon što je u subotu izgubio od Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode TuttoMercata potvrdio je i novinar Gazzette, Alfredo Pedulla, koji pak tvrdi da Tottenham intenzivno radi na dovođenju Contea i kako će se dati sve što mogu da bi ga doveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tottenham je u velikom padu, a situaciju za Nuna Espirita Santa dodatno je pokvario težak poraz od Manchester Uniteda u subotu. Direktor kluba Fabio Paratici u sjajnim je odnosima s Conteom, kojeg bi želio i predsjednik Daniel Levy. Paratici će ga pokušati nagovoriti da dođe u London, iako Conte neće brzati s odlukama. Navodno će jako dobro odvagnuti prije nego što odabere sljedeći angažman, ali u Tottenhamu vjeruju da bi mogao doći baš njima", objavio je Pedulla.

Tottenham je trenutno osmi na ljestvici Premiershipa i zaostaje deset bodova za vodećim Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo