Gotova je sapunica / Anthony Kalik novi je igrač Hajduka! Splićani ga predstavili brutalnim videom

Image
Foto: Hajduk.hr
26.8.2022.
18:10
Hajduk.hr
VOYO logo

Sapunica oko prelaska Anthonyja Kalika iz Gorice u Hajduk došla je svome kraju. Australac hrvatskih korijena je novi igrač kluba s Poljuda, a povratnik u Split će nositi broj 7. Iznos transfera nije još uvijek poznat, a Kalik se obvezao na vrijednost Hajduku do 2026. godine.

Zanimljivo je spomenuti kako je prema dostupnim informacijama za njegove usluge bio zainteresiran i mađarski Ferencvaroš koji je nudio znatno izdašniju cifru za Kalika no igračev izbor je bio jasan. To nikog ne iznenađuje s obzirom na to da je do prije dvije godine bio član splitskog kluba, a na listu ima tetoviran hajdukov grb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dvije i pol godine u Gorici njegova se vrijednost ušesterostručila, a ove je sezone za turopoljski klub odigrao dvije utakmice u kojima je upisao asistenciju i dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutno nema sretnijeg čovjeka na svijetu od mene. Vratio sam se kući i jedva čekam početi trenirati i igrati. Za Hajduk ću dati sve, navijači mogu od mene očekivati borbenost i da ću ostaviti srce na terenu”, izjavio je Kalik na predstavljanju.

Oduševljenje nije krio ni sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radi se o profilu veznog igrača s osnovnim pozicijama centralnog i ofenzivnog veznog te smo ciljano na tržištu tražili igrača takvih kvaliteta. Odlučili smo se za Anthonyja prvenstveno jer posjeduje kvalitetu za našu momčad te sam siguran da će nam donijeti neophodnu širinu i kvalitetu u veznoj liniji', konstatirao je.
Navijači Hajduka su oduševljeni ovim transferom, a osobito je impresivan video kojim ga je splitski klub predstavio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo