ANTE, POD HITNO POGLEDAJ OVA DVA VIDEA: / Ovako su situacije jedan na jedan rješavali Hrvat i Brazilac

Image
Foto: Screenhot

Hrvatski napadač imao je priliku matirati Španjolce, ali nije se proslavio.

16.11.2018.
12:47
Screenhot
VOYO logo

Par minuta nakon što je Tin Jedvaj doveo Hrvatsku u vodstvo Ante Rebić imao je veliku priliku matirati Španjolce. Eintrachtov napadač sjurio se sam prema Davidu de Gei i kada su svi mislili da će zabiti Španjolac je pokazao svoju vratarsku klasu.

Međutim dojam je da je Rebić mogao bolje reagirati. Možda je mogao pokušati nekom fintom prevariti vratara, a samo je pitanje je zašto to nije napravio. Možda je procijenio da će ga stići španjolski braniči ili je ostao bez daha, a možda jednostavno to nema u sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Ćiru najbolji

"Ante Rebić za mene je u ovom trenutku najbolji napadač u Europi. Da, ozbiljan sam, kao i kada sam svojedobno govorio kako je Modrić najbolji na svijetu, a malo tko je u to vjerovao. Rebić je moderan, rezistentan napadač koji ima i startnu i reaktivnu brzinu. Ostavlja suparnika iza sebe u početnoj fazi sprinta, a onda je u stanju i dodatno ubrzati", rekao je nedavno slavni Ćiro Blažević za Večernji list.

Pitanje koje se postavlja nakon ovakvog promašaja je je li dovoljno ubojit kao realizator. Jer, to je vještina koja krasi najbolje napadače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante je u stanju otresti se gomile suparničkih igrača i u pravom trenutku gurnuti loptu Kramariću", pojasnio je Blažević prošlog mjeseca.

No, da je Rebić, kao što kaže Blažević, najbolji napadač u Europi, teško da bi propustio onakvu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravi majstori nogometne igre ne bi smjeli zakazati u takvom trenutku. Rebiću će ovo biti škola i sigurno će dodatno poraditi na realizaciji. Pritom mu mogu pomoći snimke golova slavnih napadača poput nekadašnjeg Vatrenog Gorana Vlaovića ili pravog Ronalda. Oni su golovima za pamćenje pokazali kako se rješavaju situacije jedan na jedan na najbolji mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo