ANTE ĆORIĆ SE PREDSTAVIO ROMINIM NAVIJAČIMA: / 'Kažu da sam poput Bobana, Prosinečkog i Modrića...'

Image
Foto: PIXSELL

Kazao je Ćorić riječ-dvije o polufinalu SP-a

11.7.2018.
18:50
PIXSELL
VOYO logo

Rominovo ovoljetno hrvatsko pojačanje Ante Ćorić predstavio se klupskim navijačima za Roma TV za koju je pričao o prvim dojmovima u novom klubu, usporedbama sa nekim igračima koji se običavaju nazivati legendarnim, ali i najavio utakmicu Hrvatska-Engleska koja se u sklopu polufinala Svjetskog prvenstva igra na moskovskom stadionu Lužnjiki s početkom u 20 sati.

"Sve je u redu, sretan sam i jedva čekam početak. Mogu pokazati kvalitetu na terenu. Moja je pozicija ona ofenzivnog veznog ili, kada se igra sa trojicom, u sredini ili na lijevoj strani. U intervjuima u hrvatskim medijima uvijek me se uspoređuje sa Zvonimirom Bobanom, Robertom Prosinečkim ili Lukom Modrićem, ali ne mogu reći da sam poput Modrića. Ne mogu! Volio bih jednoga dana biti poput njega, zadovoljstvo je kada vam ljudi govore da igrate poput njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedva čeka utakmicu

"Mlad sam, ali ne po pitanju nogometa, iza mene je 150 odigranih utakmica. Do 22. godine želim ih 300", rekao je Ćorić dodavši da stiže iz nogometne obitelji u kojoj je njegov najstariji brat najtalentiraniji, da mu drugi brat igra u prvoj lige Bosne i Hercegovine, a i da mu je otac dobar nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je Ćorić riječ-dvije o polufinalu SP-a, utakmici iz koje će pobjednik igrati veliko finale najveće nogometne smotre svijeta protiv Francuske.

"Jedva čekam utakmicu! U prilici smo ponoviti najbolji rezultat, ali u šansi smo biti bolji od toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo