PO NOVA TRI BODA / Ante Čačić uoči Osijeka: 'Upali su u probleme i upravo se tu krije opanost po nas'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

"Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu, imamo podršku naših navijača, isto tako imamo zaista dobro raspoloženje u svlačionici."

4.3.2023.
13:23
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Dinamo i Osijek će sutra od 17.30 odmjeriti snage u posljednjem dvoboju 24. kola SuperSport HNL- a. Uoči utakmice, trener Ante Čačić je održao press konferenciju za medije na kojoj je razgovarao o protivniku i posljednjoj utakmici Dinama i Osijeka:

Image
JAKO ZANIMLJIVO /

Engleski mediji složili popis najvećih svjetskih derbija: Srbi sedmi, evo gdje su Dinamo i Hajduk

Image
JAKO ZANIMLJIVO /

Engleski mediji složili popis najvećih svjetskih derbija: Srbi sedmi, evo gdje su Dinamo i Hajduk

"Protiv nas zaista svi daju svoj maksimum, izvlače zadnje atome snage, moramo biti spremni na to, učiniti sve da budemo na svojoj pravoj razini. Bude li tako, očekujem da ovaj tjedan arhiviramo na pravi način. Naravno, jedino što bi nas zadovoljilo su tri boda, a želio bih da momčad pritom bude na tragu onoga što je bila protiv Hajduka i dobrim dijelom kup utakmice protiv Lokomotive", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osijek je u zadnje vrijeme upao u svojevrsne probleme i upravo tu se krije opasnost po nas. Njihova momčad ima puno veću kvalitetu nego što to pokazuju rezultati u zadnje vrijeme. Dolazak novog trenera sigurno će biti dodatna motivacija za sve u klubu, naročito za igrače."

Enegetsko stanje momčadi?

"Imali smo od srijede do nedjelje dovoljno vremena dobro se oporaviti tako da momčad zaista bude u dobrom raspoloženju. Velika je razlika imate li tri ili četiri dana odmora. Ova nam utakmica, dakle, dolazi četiri dana nakon prethodnog dvoboja i nema nikakvih bojazni. Momčad će biti dovoljno svježa, u dobrom tonusu, kako bi pružila dobru predstavu. Učinit ćemo sve da utakmica bude kvalitetna, a siguran sam da će i Osijek biti bolji nego u prethodnim nastupima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo ću evocirati tu utakmicu u Osijeku. Došla nam je baš između dvaju nastupa u Ligi prvaka protiv Milana i Chelseaja, a sjetimo se da je taj osječki dvoboj igran u ne baš optimalnim uvjetima, po jakoj magli. U takvim smo okolnostima primili pogodak, ni VAR nije funkcionirao… I to nam je, dakle, bio jedini poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva. Ranija utakmica u Zagrebu bila je sasvim drukčija iako nam u začetku nije bilo lagano", priča i nastavlja:

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo - Osijek

"Istina, bilo nam je lakše kad je Osijekov igrač dobio crveni karton, ali mi smo doista bili u dobrom tonusu. Ne vidim razlog da ne budemo dobri i ove nedjelje. Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu, imamo podršku naših navijača, isto tako imamo zaista dobro raspoloženje u svlačionici. Ispunjeni su svi uvjeti da Dinamo odigra dobru utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo