Poruka Vidi: 'Od 100.000 napravi tri milijuna eura!'

'Čuo je sve što je trebao čuti, nadam se da je isto razumio i da će mu kazna samo biti poticaj da od 100 tisuća kazne napravi 3 milijuna u svoju korist.

28.9.2012.
13:03
VOYO logo

Derbi je pred vratima, a okršaj Dinama i Hajduka prolazi uz sjeni skandala u Dinamu, te reakcije oko Sammirovog poziva koje su okupirale medijski prostor. Vjerojatno mnogi nisu niti svjesni da u subotu u 18 sati na Maksimiru počinje najveći okršaj hrvatskog nogometa.

Dinamov trener Ante Čačić može biti zadovoljan što se tiče ozlijeda u momčadi. Neće konkurirati tek Tomečak i Ibanez dok su svi ostali igrači spremni. O Splićanima je, pak, kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uglavnom se tu radi o kvalitetnoj momčadi koja se kao takva ponaša na terenu, ali vidi se da im dosta znači Vuković; igrač koji asistira, a može biti i opasan za gol. Isto tako, Radošević je 'motor momčadi' u sredini terena, no mislim da im je najbolji čovjek ipak vratar Blažević. Čačić se osvrnuo na poziv Sammiru, ali i izostavljanjeIvana Kelave. "Sammiru je to svakako velika čast, ali i obaveza jer je stranac koji igra za Hrvatsku. Nije prvi u svijetu niti u Hrvatskoj, uostalom i naši su igrači igrali za druge reprezentacije, a siguran sam da će ga taj poziv "uozbiljiti" i da ćemo svi skupa vidjeti da se radi o sjajnom igraču. Što se tiče Kelave, mislim da ga to što nije dobio poziv neće uznemiriti jer on tako i tako nije materijal za trećeg nego za prvog vratara reprezentacije i siguran sam da će svojim radom i trudom jednoga dana to i biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O slučaju Vidaje dodao: "Čuo je sve što je trebao čuti, nadam se da je isto razumio i da će mu kazna samo biti poticaj da od 100 tisuća kazne napravi 3 milijuna u svoju korist. Za svoj gaf je kažnjen i tako je sve završeno, a on je u kadru za utakmicu."

Dinamov trener je pogledao i prema tribinama. "Znam da će Hajduk imati vjerne i bučne pristaše, a ja se nadam i vjerujem da će ih naši navijači nadglasati; mi ćemo im za to dati povoda na terenu", zaključio je Čačić u razgovoru za Dinamovu službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo