ANTE ČAČIĆ JE POGRIJEŠIO S IZMJENAMA PROTIV PORTUGALA: / 'Nije bila dobra reakcija s klupe'

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD

Nogometna reprezentacija Hrvatske izgubila je od Portugala u osmini finala Eura te je time zaključila svoj nastup na europskoj smotri u Francuskoj.

26.6.2016.
0:16
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

Quaresma je bio junak utakmice zabivši pogodak Hrvatskoj u 117. minuti susreta iz kontre, nakon što su naši nogometaši pogodili okvir gola. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, igrači Hrvatske su uplakani i u šoku napustili travnjak stadiona u Lensu.

Plakali su redom Darijo Srna, , Domagoj Vida... Na licima Vatrenih vidio se šok i velika tuga. Sve nas je to podsjetilo na one suze iz sraza s Turskom 2008. godine. Bili smo u Lensu blizu četvrtfinala, tada na Euru u Austriji i Švicarskoj polufinala. Ovoga puta bili smo za vratnicu blizu osam najboljih na turniru, ali ostalo je samo na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIZOR OD KOJEG TI SE PARA SRCE: /

Luka Modrić nije mogao zaustaviti suze nakon poraza

Image
PRIZOR OD KOJEG TI SE PARA SRCE: /

Luka Modrić nije mogao zaustaviti suze nakon poraza

Vjerovao je Darijo u četvrtfinale

Posebno nam je žao Srne, našeg legendarnog kapetana, koji je za vrijeme trajanja ovoga Eura izgubio oca Uzeira. Vjerovao je Darijo u četvrtfinale, a na kraju je ispalo da je odigrao posljednju utakmicu u dresu hrvatske reprezentacije. Luku Modrića tješili su suigrači iz Reala. Nisu ga utješili. To je bilo nemoguće. Nakon ovakvog nastupa na Euru, nakon onakve igre protiv Španjolske s kojom su Vatreni oduševili svijet i promaknuli se u prvu reprezentaciju Eura. Barem po igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da su Vida ili Perišić zabili mi ne bismo pričali o ovome'

"U posljednjih 10 minuta vidjelo se da je ritam pao. Portugal je imao previše prostora. Postavlja se pitanje kako to da je izbornik sa slabijom ekipom preuzeo rizik, onda tu nešto ne štima. Nije bila dobra reakcija s klupe", kazao je stručni komentator HTV-a na ovom Euru Joško Jeličić.

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

"Strinićev govor tijela je govorio da je potrošen. Trebalo se razmisliti o Vrsaljku. Ako ćemo biti pošteni, da su Vida ili Perišić zabili mi ne bi pričali o ovome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Pjaca nakon susreta jedva je dao izjavu za kamere HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina. Ne znam što da kažem. Dominirali smo čitavu utakmicu. Ne znam što da kažem. Nesretan sam. Nema se previše pametno za reći. Hvala puno navijačima na podršci. Što je, tu ju. Teško je razmišljati o Rusiji sad i SP-u", kazao je tužni Marko Pjaca.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo