Trener Modrih se napokon opametio

'Imamo lijepu prednost', rekao je trener Dinama Ante Čačić nakon pobjede u Tiraspolu, ali se nije dao zanositi.

1.8.2012.
21:53
VOYO logo

Iako Dinamo nije blistao na gostovanju u Tiraspolu, trener Zagrepčana Ante Čačić zadovoljan je pobjedom. Kako i ne bi bio, Modri su stekli veliku prednost za uzvrat na Maksimiru.

"Gledali smo vrlo zanimljivu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja, a ja bih čestitao svojoj momčadi koja je igrala dobro i upisala europsku pobjedu na gostovanju, što nikada nije lako", rekao je Čačić nakon utakmice i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo primili pogodak, zabili smo u gostima i sigurno da u uzvrat u Zagrebu ulazimo s lijepom prednošću. Naravno, čeka nas teških 90 minuta u Zagrebu jer je Sheriff kvalitetna momčad. No bitno je da imamo prednost i samim time bliže smo prolazu. Također, htio bih čestitati domaćinima na fair igri te im želim puno sreće u ostatku sezone, naravno, osim u sljedećoj utakmici u Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li moguće da Sheriff stigne prednost koju je Dinamo danas stvorio? - glasilo je pitanje domaćih novinara na koje je mirni strateg Modrih odgovorio:

"Dok god se igra postoje šanse, ali imamo lijepu prednost, a vjerujem i dovoljno iskustva, da u Zagrebu odigramo dobru utakmicu i plasiramo se u sljedeći krug", rekao je na kraju, prenosi www.gnk-dinamo.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski prvak Maribor opravdao je status favorita protiv luksemburškog Dudelangea uvjerljivom 4:1 pobjedom u prvoj utakmici 3. pretkola nogometne Lige prvaka.

Nekadašnji nogometaš Varaždina i Čakovca koji od 2007. godine nosi dres slovenskog Maribora Dejan Mezga bio je dvostruki strijelac za svoju momčad u 4:1 pobjedi protiv Dudelangea. Nisu igrači slovenskog prvaka podcijenili sastav iz Luksemburga, kako su to u 2. pretkolu učinili nogometaši austrijskog Red Bulla, pa su ljubičasti već praktički osigurali plasman u dalje natjecanje. Mezga je bio strijelac u 13. i 47. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miran uzvrat osigurao si je i belgijski Anderlecht 5:0 slavljem protiv litvanskog Ekranasa, a poprilično je iznenađenje pobjeda švedskog Helsingborga od 3:0 na gostovanju kod poljskog prvaka Slaska.

Pozitivne ishode iz prvih utakmica imaju rumunjski predstavnici. Cluj je na domaćem travnjaku s 1:0 nadigrao češkog prvaka Slovan iz Libereca, dok je Vaslui izvukao remi 1:1 na vrućem istanbulskom terenu kod Fenerbahçea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beogradski Partizan kod ciparskog AEL Limassola nije uspio zabiti, a primio je jedan, dok su jedini bez golova odigrali Kopenhagen i Club Brugge.

Uzvrati su za sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo