Novi junak Dinama otkrio kako se zapravo osjecao na Poljudu

Angelo Henriquez novi je junak Dinama.

4.9.2014.
17:40
VOYO logo

"Rekli su mi nakon utakmice da sam preko noci postao klupski heroj. Vec kad sam zabio pogodak, vidio sam sto to znaci, svi su se bacili na mene, vidio sam kako je nasa klupa skakala, da, definitivno mi je bilo jasno da sam napravio nesto veliko. Medutim nisam ja nikakav heroj. Zabio sam samo jedan gol. Vazan, ali samo jedan", istaknuo je Henriquez i nastavio:

"Ispricali su mi svi prije utakmice o cemu se radi, ali sasvim logicno, nisam imao osjecaj derbija dok nisam vidio tribine, atmosferu. Onog trenutka kad je lopta usla u mrezu, sve se stisalo, nisam se stigao ni okrenuti, a vec su suigraci bili na meni. Sjajan dozivljaj, nema sto. Jako mi je drago sto sam bas ja odlucio derbi, iako bih ulogu heroja prebacio na druge, Duju Copa, Soudanija, ma, svi smo bili dobri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henriqueza je u Dinamo stigao na posudbu iz Manchester Uniteda koji ga je platio 6,5 milijuna eura. Zasto bas Dinamo?

"Vidim da je u vasim medijima moj transfer dozivljen kao senzacija. Nisam bas shvatio. Dinamo je klub za koji se zna u Europi. Kad mi je jos moj menadzer kazao da je odlazak u Zagreb moja velika prilika, nisam dvojio. Usput, moj kolega Junior Fernandes kazao mi je da je Dinamo dobro mjesto za dolazak, da je ovdje sve na vrhunskoj razini. Nakon mojih prijasnjih saznanja o klubu, te nakon takvih preporuka, odlucio sam doci i vec sad znam da cu uzivati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju mozete procitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo