Barcelonina zvijezda priznala: 'To je nevjerojatno!'

Iako ove sezone još nije upisala poraz u Primeri, veznjak španjolskog nogometnog kluba Barcelone Andres Iniesta smatra da će se on dogoditi prije ili kasnije.

14.1.2013.
11:18
VOYO logo

Barcelona je u nedjelju navečer svladala u gostima Malagu s 3:1 čime je upisala 18. pobjedu sezone u Primeri iz 19 odigranih utakmica. Jedina utakmica u kojoj momčad Tita Vilanovenije slavila bila je protiv Real Madrida na Nou Campu.

Ostvarenom je pobjedom Barcelona postavila i novi rekord po broju ostvarenih bodova (55 bodova, 18 pobjeda i 1 remi) u prvoj polovici sezone španjolskog nogometnog prvenstva, te drži 11 odnosno 18 bodova prednosti ispred dva madridska kluba - Atletica i Reala. "Prije ili kasnije prvi poraz će doći. Pokušat ćemo zadržati svoj niz nepobjedivosti što je duže moguće. Trenutno se osjećamo sjajno, a prvi dio sezone bio je nevjerojatan", veli Iniesta, ali upozorava: http://www.dailymotion.com/embed/video/xwqg00

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove brojke značit će nešto na kraju sezone samo ako osvojimo pokoji trofej. Napornim i požrtvovnim radom ostvarit ćemo željene rezultate", zaključio je sjajni veznjak "blaugrane". Barcelona će se ponovno susresti s Malagom već za dva dana (srijeda) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo