POHVALA VELIKANA / Andres Iniesta priznao: 'Modrić je jedan od najboljih ikad'

Image
Foto: Profimedia.hr

Zanimljivo je da iako su gotovo vršnjaci, Iniesta je već godinama daleko od reprezentativnog nogometa dok će naš Luka pokušati ponoviti ili čak nadmašiti uspjeh iz Rusije za nekoliko tjedana u Kataru

1.11.2022.
18:57
Profimedia.hr
VOYO logo

Legendarni španjolski veznjak Andres Iniesta iako daleko od očiju europskih ljubitelja nogometa i dalje je aktivan. U 38. godini nastupa za japanski Vissel Kobe te je jedan od deset najbolje plaćenih igrača na svijetu.

Iniesta je iz Barcelone preselio u Japan prije četiri godine, a dok je nosio dres katalonskog diva često se susretao s Lukom Modrićem. Zajedno s Xavijem nekoliko puta je vodio bitke protiv legendarnog hrvatskog para veznjaka Modrić – Rakitić te je zasigurno jedan od onih čije se riječi slušaju kad je u pitanju nogometna vještina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

' On je referentna točka svoje momčadi'

"Mi smo igrači različitih profila, ali u isto vrijeme slični po poziciji na terenu, koncepciji igre, baratanju loptom... On je jedan od najboljih veznjaka koji postoji i jedan od najboljih ikad. On je referentna točka svoje momčadi i nije lako provesti toliko godina u klubu poput Reala radeći razliku", prokomentirao je Modrića Iniesta u intervjuu za As, a onda je nahvalio i madridski trojac koji je osvojio sve što se moglo osvojiti.

Image
DOBRE VIJESTI /

Svima je laknulo: Luka Modrić u sastavu Real Madrida nakon ozljede

Image
DOBRE VIJESTI /

Svima je laknulo: Luka Modrić u sastavu Real Madrida nakon ozljede

"Madridski trozubac Casemiro - Kroos - Modrić jedan je od najboljih ikad koji je postojao. Osvojili su puno titula i bez sumnje su jedni od najboljih, baš kao i mi u Barceloni. Uživanje igrajući uz Xavija i Busquetsa više nikad nisam doživio", zaključio je legendarni Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da iako su gotovo vršnjaci, Iniesta je već godinama daleko od reprezentativnog nogometa dok će naš Luka pokušati ponoviti ili čak nadmašiti uspjeh iz Rusije za nekoliko tjedana u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo