LOŠA VIJEST / Andrej Kramarić otpada za odlučujuće utakmice? Nove brige za Zlatka Dalića

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Moglo bi se dogoditi da Zlatko Dalić u odlučujućem trenutku ostane i bez Kramarića. Perišić je još prije otpao, a njih dvoje su najbolji Dalićevi strijelci, a uz to Perišić je i prvi asistent

17.10.2023.
14:17
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nema sumnje, ako moramo izdvojiti igrača koji je najviše nedostajao Daliću protiv Turske i Walesa, odnosno tko općenito nedostaje, to je, uz Ivana Perišića, i Andrej Kramarić.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
RIJEČ STRUČNJAKA /

'Nije mi jasno zašto je Dalić stavio u igru Musu i Brekala. Njih dvojica nisu za igru Hrvatske'

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krama zabija kad treba

Kramarić je najbolji strijelac u Dalićevom mandatu sa 21 pogotkom, dok je drugi Perišić sa 17.

U studenom mjesecu Hrvatska kreće u odlučujuću bitku, poražena u posljednjim nogometnim ratovima, s ne baš dobrim vjetrom u leđa i u ne dobrom trenutku. No, Vatreni su uvijek bili pravi onda kad je trebalo. Samo, tada je u momčadi bio i spomenuti zlatni dvojac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Andrej Karamarić zabija kad treba i naš je prvi strijelac, a Perišić uz golove igri Hrvatske daje ono nešto više. Dalić, tako nema najboljeg strijelca i drugog strijelca i najboljeg asistenta, a 24sata donio je informaciju kako je Kramarić upitan za Latviju i Armeniju, posljednje dvije i ključne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruptura mišića

Naime, nakon detaljnih pregleda Kramariću je ustanovljena ruptura mišića od 9 centimetara, što bi značilo da bi oporavak mogao trajati pet do šest tjedana, što opet znači da će teško biti spreman za posljednja dva kvalifikacijska susreta u skupini.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska 18. studenog igra protiv Latvije, a tri dana poslije protiv Armenije i pitanje je hoće li Krama do tada uspjeti ući u treninge. Hrvatski napadač tek je danas počeo normalno hodati i krenuo je na terapije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Svaki dan ima dva do tri sata terapija i to po dva puta na dan. Do sada je bio u Zagrebu kod fizioterapeuta reprezentacije, a terapije će nastaviti u Njemačkoj.

Tamo ga čekaju klupski liječnici i nove pretrage, nakon kojih će se konačno znati koliko ga neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo