Andrej Kramaric odbio milijune engleskog prvoligasa

Daily Mail pise kako je sjajni hrvatski napadac Andrej Kramaric odbio unosnu ponudu engleskog prvoligasa Leicester Cityja vrijednu 10 milijuna eura.

Pola nogometne Europe luduje za covjekom koji je u 22 utakmice ove sezone zabio ukupno 28 golova. Juventus, Chelsea, Tottenham samo su neki od klubova koji Andreja Kramarica zele vidjeti u svojim redovima. Nekako najkonkretniji potez napravio je engleski prvoligas Leicester City, koji je za napadaca Rijeke “spremio” 10 milijuna eura. Medutim, kako pisu britanski mediji, tocnije Daily Mail, Kramaric je tu ponudu odbio. Razlog nije poznat, ali se moze nagadati kako je bilo u pitanju ovosezonska situacija s Leicesterom u Premiershipu.

Leicester se, trenuto, nalazi na posljednjem mjestu prvoligaske ljestvice, i sigurno da bas i nije ohrabrujuce i primamljivo otici u takav klub.

//www.youtube.com/embed/4bBch7prTZ8

Uz to, imena poput Juventusa i Chelsea su ipak puno primamljiviji mamac, ali i zahtjevniji za dokazivanje i stvaranje svoga imena medu svim tim zvijezdama europskog i svjetskog nogometa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr