Messi i ekipa održali lekciju: 'Ovog ćemo se sjećati još godinama!'

Nogometaši Barcelone nadahnutom su igrom u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka nadoknadili 0:2 iz prve utakmice u Milanu, te su ukupnim rezultatom 4:2 izborili četvrtfinale.

13.3.2013.
8:52
VOYO logo

Sa po dva gola u oba poluvremena katalonska je momčad začepila usta svima onima koji su u nju sumnjali nakon blijedog izdanja na San Siru prije dva tjedna. Lionel Messi zabio je prva dva pogotka, a potom su u nastavku David Villa i Jordi Alba dokrajčili Milan.

"Vjerovali smo da imamo taj rezultat u sebi od prve minute i to je bilo presudno. Bilo nam je i lakše igrati uz ovakvu atmosferu na stadionu. Bili smo bolja momčad i zaslužili smo prolaz dalje!", rekao je stoper Gerard Pique, a David Villa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo na pobjedu od prve minute. Jednostavno smo vjerovali da možemo pobijediti s dostatnom razlikom. Zaslužili smo prolaz!"

S druge je strane Massimo Ambrosini, krivac kod drugog gola katalonske momčadi, iskreno priznao da Milan jednostavno nije dorastao ovakvoj Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vo9BxfUOOpW4p14t

"Ovo je kraj našeg sna. Nismo bili spremni. Patili smo i mučili se od prve minute. No, ovo je dodatno iskustvo za sve nas. Nadam se da će nam dobro poslužiti u budućnosti. Sada nam je cilj kroz prvenstvo ponovno izboriti ovo natjecanje i dogodine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je tako postala prva momčad u Ligi prvaka koja je nadoknadila minus od dva gola iz prve utakmice bez da je zabila pogodak u gostima.

"Ovog ćemo se sjećati još godinama", izjavio je Barcelonin sportski direktor Andoni Zubizarreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo