ANCELOTTI NAŠAO NOVI KLUB: / Po sezoni će uzeti osam milijuna eura!

Image
Foto: AFP

Zenit iz Sankt Peterburga dogovorio je dolazak ogromnog pojačanja, ali na trenerskoj klupi. Njihov novi trener po svemu sudeći bit će Carlo Ancelotti.

11.12.2015.
18:50
AFP
VOYO logo

Talijanski stručnjak je bez posla otkako je dobio otkaz na kraju prošle sezone u Realu, a zbog te odluke i danas žale brojni ljubitelji 'kraljevskog kluba'. Zenit briljira u Ligi prvaka pod vodstvom Andresa Villas-Boasa, lakoćom su prošli u nokaut fazu ali u ruskom prvenstvu su tek na 6. mjestu, sedam bodova iza vodećeg CSKA. Portugalac je najabio odlazak na kraju sezone i klubu kojeg pokreću Gazpromove milijarde hitno je potreban kvalitetan trener.

Ancelotti je vjerojatno najbolji od onih koji su na trenerskoj burzi, ali za njegov angažman će morati platiti osam milijuna eura godišnje. Radi se o 500.000 eura godišnje više nego što je imao u Madridu. Navodno je dogovorena suradnja na dvije godine, a Rusi se nadaju da će sa slavnim trenerom lakše doći do velikih zvijezda. Primjerice, Cristiano Ronaldo ga obožava, ali nekako sumnjamo da i Gazprom ima dovoljno argumenata da dovede Ronalda na rusku zimu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo