MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR: / Genijalan potez Luke na treningu!

9.3.2015.
14:51
VOYO logo

Prema planu koji su zajedno sastavili Realovi lijecnici i treneri, Modricev ce povratak na travnjak biti strogo kontroliran i postupan. Tako bi hrvatski reprezentativac u utorak protiv Schalkea trebao uci s klupe i u igri provesti izmedu 20 i 30 minuta, u trenutku kad bi trebala biti otklonjena svaka moguca neizvjesnost oko konacnog ishoda i plasmana Reala u cetvrtfinale.

Drugi korak prema povratku u punu minutazu Modric bi trebao napraviti u nedjelju, kad ce Real na Santiago Bernabeuu ugostiti Levante u 27. kolu spanjolskog prvenstva. Tada bi se Luka trebao naci u pocetnoj postavi i na terenu provesti oko sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treci i posljednji korak trebao bi se dogoditi 22. ozujka, kad ce Real gostovati na Nou Campu. Tada bi Modric trebao biti na raspolaganju Ancelottiju za svih 90 minuta "El Clasica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realovi navijaci se nadaju da ce Modricev povratak prekinuti niz losih rezultata koje "kraljevski klub" nize u posljednje vrijeme, za sto mnogi kao glavni uzrok vide upravo Lukin izostanak s travnjaka. Njegovim povratkom u madridsku bi se momcad trebala vratiti ravnoteza izmedu obrane i napada, koju svojom nazocnoscu i kvalitetom donosi najbolji hrvatski nogometas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo