Tajna Modricevog velikog uspjeha: 'On mu je puno pomogao!'

Trener nogometasa Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio je da na nedjeljnom gostovanju kod Celte nece igrati Cristiano Ronaldo, Pepe, Raphael Varane, Angel di Maria i Dani Carvajal.

10.5.2014.
14:49
VOYO logo

Svi spomenuti igraci imaju lakse ozljede i Ancelotti ne zeli ni najmanje riskirati da ih izgubi za finale Lige prvaka protiv Atletico Madrida, 24. svibnja u Lisabonu. Priznali su time na neki nacin u Realu da su digli ruke od borbe za naslov u Primeri u kojoj dva kola prije kraja imaju cetiri boda zaostatka za vodecim Atleticom.

"Cristiano nece igrati u nedjelju. Da se igra finale, uvrstio bih ga u momcad, ali ovako ne zelim riskirati. Pokusat cu mu dati priliku sljedeci tjedan protiv Espanyola. Varane, Pepe, Di Maria i Carvajal takoder nece igrati. Unatoc tome cemo dati najbolje od sebe jer matematicki jos uvijek imamo sanse. Pobijedili smo u mnogim utakmicama ove sezone bez Cristiana", istaknuo je Ancelotti na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/75Y6nutnO_Y

Dobio je talijanski strucnjak pitanje i o ulozi hrvatskog nogometasa Luke Modrica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka se cijele sezone osjeca ugodno s loptom. Prisutnost Xabija Alonsa mu je puno pomogla, vrlo dobar su par. Modric igra s puno osobnosti i jako je dobar", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo