TRESE SE MADRID / 'Ancelotti je po drugi put razgovarao s Lukom. Ne želi da situacija eskalira. Obećao mu je jedno...'

Image
Foto: Profimedia

Carlo Ancelotti po drugi je put u ovoj sezoni razgovarao s Lukom Modrićem o njegovom statusu i ulogi u momčadi

18.10.2023.
19:07
Profimedia
VOYO logo

"Carlo Ancelotti i Luka Modrić ponovno su razgovarali i sve razjasnili prije reprezentativne stanke. Odnos im je fluidan. Jedan donosi odluke, a drugi pokušava preokrenuti situaciju u svoju korist. Za Don Carla, Luka Modrić jest i bit će važan i tako mu je i kazao, ali Lukina će uloga biti drugačija nego prethodnih godina", navodi u srijedu najčitaniji španjolski dnevni sportski list Marca na svom web izdanju.

Image
Image
Image
'POSTOJI SLUČAJ' /

U ponoć otkrivena velika istina o Modriću koja je šokirala Španjolce: 'Luka je bijesan zbog toga što mu Ancelotti laže'

Image
'POSTOJI SLUČAJ' /

U ponoć otkrivena velika istina o Modriću koja je šokirala Španjolce: 'Luka je bijesan zbog toga što mu Ancelotti laže'

Ancelotti nije htio da situacija eskalira

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst o drugom razgovoru između Carla Ancelottija i Luke Modrića oko statusa i uloge kapetana hrvatske nogometne reprezentacije odjeknuo je Pirenejskim polutokom, kao i razgovor autora ove priče za Radio Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Image

Carlo Ancelotti rješava probleme ili barem uvijek pokušava. Znajući kao malo tko što ima u rukama, trener Real Madrida odlučio je razgovarati s Lukom Modrićem kako neugodna situacija ne bi postala ozbiljna, odnosno kako ne bi eskalirala...

Razgovarali prije reprezentativne pauze

"Razgovarali su prije pauze i svatko je objasnio kako vidi situaciju. Dugo su pričali i obojici je jasno da je interes Real Madrida iznad svega. Jedan će i dalje donositi odluke, a drugi zna da će i dalje biti važan, iako s drugačijom ulogom od one koju je uvijek živio u Real Madridu. Ancelotti i Modrić savršeno se poznaju", navodi španjolski novinar Jose Felix Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Između njih nema tajni. Talijan je jasan da će, što god da se dogodilo, Hrvata uvijek smatrati prijateljem, a to između nogometaša i trenera nije lako postići", stoji u tekstu.

On zna i pretpostavlja da mora donositi odluke i da neke od njih mogu biti bolne. I s Modrićem i s ostalim igračima . U mnogim slučajevima razgovara s njima kako bi izbjegao napete situacije i moguću zabunu. I to je ono što je učinio prije nego što je veznjak otputovao u svoju zemlju kako bi se koncentrirao na svoju reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Felix Diaz za Radio Marcu otkrio je i da je "Ancelotti sretan što ima Modrića u ekipi te je uvjeren da će mu dati minutažu u bitnim trenucima".

Image
Image

'Real želi da Luka ostane do kraja sezone'

"Real želi da Modrić ostane do kraja sezone. Ni klub ni Modrić ne razmišljaju o odlasku. Modrić zaslužuje spektakularan oproštaj na kraju sezone, kao što zaslužuje legenda poput njega", dodao je Diaz za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Ancelotti razgovara s igračima kako bi izbjegao tenzije i moguće zbunjujuće situacije. I to je napravio s Modrićem prije no što je otišao na okupljanje reprezentacije", nastavlja španjolski novinar za tamošnji najčitaniji medij...

Drugi razgovor Luke i Don Carla

Ancelottiju i Modriću to je bio drugi razgovor ove sezone, podsjeća Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stručni stožer je zadovoljan Modrićevim nastupima. Njegov profesionalizam nikad nije bio upitan. Čim je dobio priliku, doprinio je momčadi. Svi treneri pokušavaju razumjeti igrače kada se nađu u situacijama u kojima više nisu neupitni starteri. Ancelottiju se osobno dogodilo isto pa savršeno zna kroz što Modrić prolazi."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo