Anas napokon progovorio o Slavenu Biliću

'Nikad me nije trenirao bolji stručnjak, on je ključ svih naših igara, mojih nastupa.

28.10.2011.
16:08
VOYO logo

"Situacija je odlična, pobjeđujemo, momčad igra dobro, ja igram dobro. Neka se tako nastavi, sad imamo dvije utakmice doma, a Dinamo ima teži raspored, igra Ligu prvaka. Nadamo se njihovom kiksu, pa da dođe jedno lijepo razdoblje", rekao je Anas i nadodao:

"Neka bude zanimljivo do proljeća. Najgore je ići pripreme, a zaostaješ sedam-osam bodova. Ako je razlika manja, onda je lakše raditi, imaš više motiva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajnih partija koje pruža u posljednje vrijeme već se na veliko spominje njegov odlazak.

"A gdje ću", nasmijao se i otkrio svojih dobrih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tajna je u treneru Balakovu. Nikad me nije trenirao bolji stručnjak, on je ključ svih naših igara, mojih nastupa. Jednostavno, drugačiji je od ostalih", kazao je Anas.

Svojim igrama nametnuo se i Slavenu Biliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne opterećujem se, ne razmišljam o reprezentaciji. Koncentriran sam na Hajduk, a ako me izbornik treba pozvat će me. Iskreno, baš se i ne nadam pozivu", rekao je mlađi Sharbini.

Hajduk je u četvrtfinalu kupa za protivnika dobio Zagreb, a želja Ante Vukušića bila je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam iskoristiti njihovu lošu formu, pa da ih odmah izbacimo, da nam bude lakši put do trofeja", kazao je Vukušić.

Njegova forma je zadivljujuća. U prvenstvu postiže golove svakih 67 minuta, do sada ih je dao šest. U posljednje tri utakmice (Osijek, Lučko i Karlovac) pet puta je bio strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lako je zabijati kad smo svi u formi, još kad Anas igra dobro. Ma, nije važno tko pogađa mrežu, važno je da pobjeđujemo", skromno će Vukušić koji nije zaboravio nahvaliti bugarskog stručnjaka."

"Trener ne gleda ni tko si ni što si, kako si igrao prošle sezone. Svaki trening je motivirajući, znaš da samo dobrim radom na treningu možeš do prve momčadi. Svi se dokazujemo iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening. Kad sam se vraćao nakon ozljede nisam bio siguran za mjesto u momčadi, morao sam se boriti za prvih jedanaest", kaže Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110280478006 arti-201110280649006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo