Pogledajte kako 'trpa' Šukerov nasljednik

Nogometaši Seville su upisali novu pobjedu pred svojim navijačima. U posljednjem ogledu 26. kola Primere andaluzijska je momčad s lakih 4:1 svladala Celtu iz Viga.

5.3.2013.
8:43
VOYO logo

Za Sevillu je ovo bila peta domaća pobjeda zaredom, dok je Celta upisala treći gostujući neuspjeh u nizu, te igračima iz Viga i dalje preostaje grčevita borba za opstanak. Najbolji je kod Seville ovog ponedjeljka bio Alvaro Negredo koji je postigao hat-trick, pogotke u 12., 29. i 68. minuti. Došao je time do trinaest pogodaka u Primeri ove sezone, a nevjerojatno je da su sva tri zapravo bili preslika jedan drugome. U sva tri slučaja se lopta odbijala do Negreda koji je baš svaki put bio dobro postavljen, ali i miran pri plasiranju lopti u mrežu. Tipično 'šukerovski', ovako je prije dva desetljeća u Sevilli lopte u mrežu pospremao aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Celta je, inače, bila ravnopravan suparnik tijekom cijelog ogleda, posebno u prvom poluvremenu, nakon kojeg su obje momčadi imale po osam udaraca na suparnička vrata. Celta je uz pogodak u 40. minuti (Fernandez) imala još barem dvije-tri savršene prilike za gol u prvih 45 minuta. U nastavku je Celta šaptom pala u samo stotinjak sekundi, jer su Medel u 66. i Negredo u 68. uvjetovali ekspresnu promjenu s 2:1 na konačnih 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxyh89 Hrvatski nogometaš Ivan Rakitićje odigrao svih 90 minuta za domaćina uz žuti karton i dvije propuštene prilike za pogodak. Na drugoj je strani posljednjih pola sata odigrao Danijel Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo