u milanu se nije naigrao / Alen Halilović ima novi klub: 'Rossoneri' ga odlučili poslati na posudbu u Belgiju

Image

Halilovića se dosad spominjalo u kontekstu odlaska u turski Bešiktaš i talijansku Bolognu, no Milan se ipak odlučio za Belgiju

31.1.2019.
10:43
VOYO logo

Alen Halilović napustio je talijanski Milan i ostatak sezone će provesti u belgijskom velikanu Standardu iz Liegea, doznaje Mozzart Sport. 

Iako se početkom prijelaznog roka Halilovića često spominjalo u kontekstu odlaska u turski Bešiktaš, a posljednjih dana i u talijansku Bolognu na čiju je klupu zasjeo Siniša Mihajlović, Milan je sinoć navečer Halilovića ipak poslao u belgijsku ligu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je u Milan stigao ovog ljeta iz njemačkog Hamburga kao slobodan igrač, a ugovorom je vezan za Rossonere do 2021. godine. Ove sezone se nije naigrao u crno-crvenom dresu, ukupno je skupio tek 60 minuta kroz tri utakmice Europske lige. 

Član mlade hrvatske reprezentacije je bio posljednja akvizicija bivše uprave europskog velikana na čelu s kontroverznim Kinezom Yonghong Lijem i direktorskim dvojcem Marko Fasone - Massimo Mirabelli, a upravo je potonji iskazao najveću želju za dovođenjem mladog hrvatskog krila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po Halilovića, Mirabelli je uskoro razriješen dužnosti, a naš ofenzivac očito nije imao mjesto u viziji njegovih nasljednika.

Novu priliku za dokazivanje i oživljavanje svoje karijere Halilović će tako imati u četvrtoplasiranoj momčadi belgijske Jupiler lige. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji dan prijelaznog roka uživo pratite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo