ALARMANTNO STANJE U MAKSIMIRSKOJ 128! Dinamo kreće u šoping: / Ova pojačanja označena su kao spasonosna

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U Maksimiru vlada alarmantno stanje.

15.11.2016.
9:42
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjih 11 sezona u kojima je bio prvak Hrvatske, ne sjećamo da se Dinamo nalazio u ovako teškoj situaciji. Teškoj za njih, jer hrvatski prvak svake sezone ulazi s istim ambicijama. Osvojiti naslov i Kup.

PROPADA LI POVRATAK DUDUA U DINAMO? ‘Mislim da je to teška misija, postoje problemi’

Ove sezone je negdje - zapelo

No, ove sezone je negdje - zapelo (čitaj sve se rasprodalo što je vrijedilo)! Modri su, doduše, ušli u Ligu prvaka u kojoj su, ruku na srce, samo usputni statisti zakamufliranu u celofan zvan "skupljanje iskustva". Istina, Dinamo ima mladu momčad, nikad mlađu. No i talentiranu. A taj talent trenutno, iako stanuje u Maksimiru, nije vidjiv na provoligaškim travnjacima. Izgubio se u crnom rujnu za zagrebački sastav u kojem je Dinamo doživio poraze redom od Osijeka u Maksimiru, Lyona u gostima, Rijeke na Rujevici i Juventusa kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Modri više nisu tako moćni, ali sezona je duga

Na stranu porazi u Ligi prvaka, ali Osijek i posebno ono riječko "iživljavanje" nad Dinamom kome su utrpali pet komada (završilo na kraju 5-2), potvrdilo je da Modri više nisu tako moćni u HNL okvirima, te kako bi Rijeka ove sezone mogla osvojiti naslov. Mogla, što ne znači da i hoće. Sezona je još duga, ima još puno utakmica do kraja i sve je moguće.

Prvi spasonosni potez Uprave Dinama bio je dovođenje bivšeg bugarskog izbornika Ivajla Peteva, a sad je na redu novi spasonosni potez. Potez koji je označen kao krucijalni za spas sezone. A to su - zimska pojačanja! Zimskom šopingu raduju se Zagrepčani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Bradarić već dulje vrijeme u Dinamovu fokusu

Sportske novosti pišu kako se Dinamo odlučio da će se prvo opskrbiti iz domaćeg "bazena".

"Nije tajna da je Filip Bradarić već dulje vremena u Dinamovu fokusu, već je više puta postojala mogućnost njegova dolaska. Voljeli bi ga u Maksimiru i sad, iako je u ovom trenutku to teži posao no što je bio ljetos ili prošle zime. Naime, Bradarićev status u Rijeci sad je mnogo bolji, igra kod Keka standardno, došao je i do reprezentacije. Uostalom, i Rijeka je kao klub sad u situaciju da može Dinamu reći “ne”, dobro stoji u borbi za naslov i stvarno ne bi bilo logično da proda svog standardnog igrača konkurentu za vrh", piše SN u svojem tekstu i ističe i ime nogometaša Lokomotive Petra Bočkaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Privatni bazen zvak Kajzerica

On je prvi pick Uprave Dinama što se tiče svog bazena na Kajzerici. Ove sezone Bočkaj igra sjajno i na zimu bi se opet mogao pojaviti u plavom dresu isto kao i njegov suigrač Grezda. Što se tiče međunarodnog tržišta, vječna želja Dinama je Marin Leovac. Sportske pišu i kako Modri njegovu poziciju lijevog beka traže, s obzirom da se radi na Pivarićevu odlasku.

"Leovcu je u Solunu trenutno odlično, igra standardno, plaćen je dobro, pitanje je bi li Dinamo mogao konkurirati PAOK-u po tom pitanju, uostalom, trebalo bi platiti i odštetu. Ali, ako već traže igrača na toj poziciji, teško će naći boljega od Leovca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo