NISU NORMALNI / Saudijci imaju opaki plan dodatno šokirati nogometni svijet: Za zvijezdu Liverpoola spremili nevjerojatnu ponudu?

Image

Al-Ittihad pripremio rekordnu ponudu za Salaha, Klopp demantirao bilo kakav interes

25.8.2023.
18:36
VOYO logo

Saudijska Arabija želi dovesti sve najbolje što nogometna Europa i svijet imaju. I Saudijci pritom, a to su dokazali, misle ozbiljno. No, sad žele napraviti još jedan korak naprijed u darivanju brojnih milijuna koje imaju...

Image
Fantastična sezona /

Veliko priznanje za Mohameda Salaha: Proglašen je najboljim igračem Premier lige!

Image
Fantastična sezona /

Veliko priznanje za Mohameda Salaha: Proglašen je najboljim igračem Premier lige!

Al-Ittihad nudi Mo Salahu ugovor u stilu Davida Beckhama kako bi ga naveo da prijeđe u Saudijsku Arabiju, otkriva poznati britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sveukupno bi ugovor zasjenio Ronaldovu plaću od 173 milijuna funti u Al-Nassru, iako Liverpool ne želi prodati Salaha.

"Liverpool nije dobio nikakve ponude za Mohameda Salaha, a da jest, "odgovor bi bio 'ne'", izjavio je u petak trener Jürgen Klopp upitan o navodnom interesu saudijskog kluba al-Ittihada za egipatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je komentirati medijske priče, s naše točke gledišta nema se što reći. Mohamed Salah je igrač Liverpoola, on jest, bio je i bit će nam bitan. Da postoji nešto, odgovor bi bio 'ne'", rekao je Klopp na konferenciji za novinare.

Za Nijemca, Salah je "100 posto" predan Redsima i nema se što dalje raspravljati. "Moja filozofija je razmišljati o problemu kada ga imam. Trenutačno ga nema".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egipatski nogometaš je prošlog ljeta produžio ugovor s Liverpoolom do lipnja 2025. Saudijski klub al-Ittihad je navodno pripremio nevjerojatnu ponudu za 31-godišnjeg Salaha, bivšeg napadača AS Rome, nakon što je već doveo Karima Benzemu, N'Goloa Kantéa i Fabinha.

U međuvremenu, Manchester City je potvrdio potpisivanje Jeremyja Dokua iz Rennesa, vrijednog navodno 55 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo