'Pa trideset posto Hrvata je nastalo upravo od Nijemaca!'

Messi je meni drag, Messi je za mene najbolji igrač svih vremena. Ni Maradona, ni Pele, ni pokojni genije Di Stefano, ni cijela ta kompanija ne mogu se s njim mjeriti, tu nema dvojbe.

7.7.2014.
20:17
VOYO logo

Što se tiče utakmice Brazila i Njemačke, iako navijam za Nijemce mislim da će Brazil pobjediti. Jer ipak, suci su im dosta pomagali i protiv sudaca ne može nitko. Suci su veća sila i od Brazila, i od Amerike. Nitko se ne želi sucima zamjeriti ako misli imati korektno suđenje. Jedino Milanović može. Ja navijam za Nijemce jer ispada da je 30 posto Hrvata nastalo upravo od Nijemaca, žive od njemačke penzije.

Brazilu će nedostajati Neymar, ali ovaj kapetan Thiago Silva je za kurac, njega može svatko zamijeniti. Izostanak Neymara je hendikep, ako uopće za Brazil izostanak nekog igrača može biti hendikep jer imaju širok kadar kvalitetnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Neću da ulazim sad da li Brazilu nedostaje još neko jako ime tipa Ronaldinho. Iako, zaboravljamo jednu najvažniju zvijezdu ovog Svjetskog prvenstva. Ako već pričamo o svim zvijezdama, onda treba spomenuti i najvažniju. A to je Robben, tu uopće nema dvojbe. On je napravio jednak učinak u Brazilu kao i Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, nemojmo niti Nizozemsku zanemariti. Mislim da je dvoboj Argentine i Nizozemske neizvjesna utakmica da ne može biti neizvjesnija. Ovo je utakmica biti i ne biti. Iako je Argentina veliki dužnik za ovom SP-u, to se sada sve zaboravlja. Ovo je utakmica biti ili ne biti, tko će ući u finale, a tko će se boriti za treće mjesto. Messi je meni drag, Messi je za mene najbolji igrač svih vremena.

Ni Maradona, ni Pele, ni pokojni genije Di Stefano, cijela ta kompanija ne može se s njim mjeriti, tu nema dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Ali Robben, mamu mu jebem. On i brani, i napada, i brani, i napada, i otima loptu protivniku u svom šesnaestercu i već je u protivničkom šesnaestercu, pa je odmah u svom. Ma čudesna igrač. Ma bježi, bez njega su oni 30 posto slabi, i bez njega ne bi došli tu gdje su došli da nije bilo Robbena. Ma nikad! Njegov učinak je fabulozan, on je jedan od nadprirodnih fizičkih kapaciteta, i što je najinteresantnije, u 120 minuti utakmice šprinta kao da je tek ušao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek sam govorio da je trener najvažniji. On je njih doveo tamo gdje treba, i to je njegova dužnost. Ali samo ako zna! Ako trener ne zna, možeš ga je*at. I onoga tko nije nadaren ne možeš mu nikad dati taj talenat koji mu priroda i Bog trebaju dat. On je nadaren, da nije nadaren, ne bi mogao povući taj potez u susretima protiv Meksika i Kostarike. Oni nenadareni izvode akrobacije bez legitimacije.

I zato kažem, u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva igrat će Brazil i Nizozemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo