AKO PROPADNE TRANSFER U BARCELONU: / Srna se seli kod starog prijatelja za kojeg su 'igrači spremni umrijeti'

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Sapunica s Darijem Srnom (34) u glavnoj ulozi nastavlja se i dalje.

22.12.2016.
8:47
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Engleski Daily Star tako u četvrtak piše da razvoj situacije oko Srne prati i West Ham, klub koji trenira bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Čekićari imaju velikih problema s desnim bokom, ni Sam Byram ni španjolski veteran Alvaro Arbeloa nisu se pokazali kvalitetnim rješenjima. Po desnoj strani tako sada najčešće 'operira' Michail Antonio kojem to nije prirodna pozicija.

Image
IPAK GA ŽELE, ALI... /

Španjolci pišu kako Barcelona nije odustala od Srne

Image
IPAK GA ŽELE, ALI... /

Španjolci pišu kako Barcelona nije odustala od Srne

Barcelona čeka

Daily Star ističe kako bi prijateljski odnos između Bilića i Srne mogao presuditi ako se transfer u Barcelonu izjalovi. Otočki tabloid podsjeća da je upravo Bilić promovirao Srnu u kapetana hrvatske reprezentacije, a ovaj je nedavno opisao 48-godišnjeg stručnjaka kao nevjerojatnu osobu za koju su igrači spremni umrijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona zasad ipak ostaje favorit za Srnino dovođenje. Katalonci također traže privremeno rješenje za problematični desni bok i već su neko vrijeme, prema pisanju lokalnih medija, u kontaktu s hrvatskim nogometašem. Prema posljednjim informacijama, Barcelona bi ipak prije Srnina angažmana htjela osloboditi jedno mjesto u svlačionici, a najveći kandidat za prodaju je Aleix Vidal koji se nije istaknuo nakon dolaska iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba napomenuti i da je predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov dao Srni zeleno svjetlo za odlazak bez odštete, kao znak zahvalnosti za sve što je u posljednjih 13 godina napravio za klub. Ostaje pitanje samo želi li Srna usitinu napustiti Ukrajinu kad to već nije napravio posljednjih godina kada je, također, imao brojne ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo