'Ako je netko moralna veličina, to je Joe Šimunić'

Transfer Šimunića u Dinamo napravio je pravu buru u Hrvatskoj, točnije u Dalmaciji, a u obranu hrvatskog reprezentativca stao je izbornik Slaven Bilić, koji tvrdi da Joe nije zaslužio kritike.

1.9.2011.
21:19
VOYO logo

Slaven Bilić ne skriva razočaranje ponašanjem dijela navijača koji na razne načine pokazuju nezadovoljstvo prelaskom Joea Šimunića u Dinamo, umjesto u Hajduk, te su u srijedu čak ometali trening reprezentacije.

"Znam i sve što vjerujem da i ovi navijači znaju. Joe je u ovih deset godina, otkako je došao u našu reprezentaciju, otkako je odjenuo kockasti dres, uvijek bio pravi čovjek. Ako ikoga treba apostrofirati kao moralnu veličinu, što su i svi ostali momci u našoj reprezentaciji, to je onda Joe Šimunić. Ne samo iz ove, već svih generacija. Ne zaslužuje kritiku", rekao je Slaven Bilić za Slobodnu Dalmaciju po dolasku na Maltu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je istaknuo kako je obavio razgovor sa Šimunićem i tvrdi Joe stoički podnosi novonastalu situaciju.

"Razgovarali smo vrlo kratko, on je u glavi dobar, bit će njim sve u redu", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je izbornik istaknuo kako mu nije jasno ponašanje dijela navijača koji su se pojavili na treningu u Postirama na Braču.

"Nismo očekivali prije treninga u srijedu da se nešto takvo može dogoditi, ali u Hrvatskoj možeš sve očekivati", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Slavena Bilića u La Valleti odradili su posljednji trening uoči dvoboja s Maltom u kojem, to smo sto puta ponovili, Hrvatskoj igraju samo tri boda. Već tradiocionalno, na posljednjem treningu moža i najmlađe reprezentacije otkako je Hrvatske, igrali su "stari" – "mladi".

Za "stare" su igrali Pletikosa, Srna, Schidlenfeld, Ćorluka, Šimunić, Dujmović, Modrić, Vukojević, Eduardo, Jelavić i Klasnić, a za "mlade" su nastupili Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić, Badelj, Jajalo, Perišić, Kelava, Kalinić i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stare" je doveo u vodstvo Luka Modrić, poravnao je Ivan Perišić, a pobjedu "starima" donio je Ivan Klasnić.

Vezani članci:

arti-201108310623006 arti-201108310529006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo