Europa strahuje: 'Navijači' ozlijedili osam policajaca!

Sukob amsterdamske policije s navijačima škotskog nogometnog kluba Celtica rezultirao je s 15 uhićenja i osam ozlijeđenih službenika nizozemskog glavnog grada.

7.11.2013.
14:01
VOYO logo

Sukob se dogodio uoči utakmice 4. kola skupine H Lige prvaka, u kojoj je Ajax s minimalnih 1:0 slavio protiv škotskog prvaka. Amesterdamska je policija potvrdila da su ih gostujući navijači, kojih je u Amsterdam stiglo oko 12 tisuća, napali bocama i palicama, pri čemu je ozlijeđeno njih osam.

"Uhitili smo 15 navijača, većina ih je Celticovih. Na kraju poslijepodneva nas je napala velika grupa Celticovih navijača, pri čemu je osam policajaca završilo u bolnici, a jedan od njih je i jedno vrijeme bio u nesvijesti", rekao je glasnogovornik amsterdamske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, večer ranije su navijači Ajaxa zaskočili gostujuće, a taj je incident rezultirao s dodatnih devet uhićenja, većinom Nizozemaca.

//www.youtube.com/embed/txrZj8tSkUw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Dinama u Eindhovenu zasad ne rade probleme, a policija je iz predostrožnosti privela njih 15 koji nisu imali važeće ulaznice. Susret PSV-a i Dinama na rasporedu je od 19 sati.

//www.youtube.com/embed/XDT77WSH41w

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo