MOGAO JE BAŠ I U HNL / A joj, pa kud baš tamo? Omiljeni Vatreni, navodno, ima novi klub i neće vam se svidjeti gdje bi na kraju mogao igrati

Image
Foto: Profimedia

Spominjali su se mnogi velikani iz Serie A, Ligue 1, a u nekim je kombinacijama bio čak i povratak u Prvu HNL

18.7.2022.
15:47
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, mnogima omiljeni Domagoj Vida, trebao bi, prema svemu sudeći, nastaviti karijeru daleko od Europe, odnosno, u Saudijskoj Arabiji.

Nagađalo se kako će Vida nakon razilaženja s Bešiktašom nastaviti karijeru u nekom od europskih klubova, a spominjali su se mnogi velikani iz Serie A, Ligue 1, a u nekim je kombinacijama bio čak i povratak u Prvu HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Međutim, turski TR Haber tvrdi da će Vida ipak preći u redove saudijskog Al-Ettifaqua, a neki mediji tvrde da je već s njima potpisao i ugovor. Vida se nije uspio dogovoriti s Bešiktašom oko novog ugovora, prema njihovim tvrdnjama tražio je dva i pol milijuna eura plaću, a klub mu je nudio milijun manje.

Saudijcima ta plaća nije bila problem i navodno su dogovorili suradnju. Vidi su 33 godine i od 1. srpnja nema kluba, no to bi se sada trebalo promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo