VIDEO za naježit' se: / Mnogi na stadionu nisu zadržali suze

Ove je nedjelje na Celtic Parku odigrana dobrotvorna utakmica za umirovljenog bugarskog nogometaša Stilijana Petrova između Petrovih i Celticovih XI.

9.9.2013.
9:44
VOYO logo

U jednom trenutku je cijeli stadion (60 tisuća ljudi) Petrovu, koji se bori s akutnom leukemijom, ustao i tijekom počasnog kruga na kraju prvog poluvremena zapjevao You'll Never Walk Alone. Na teren su mu u zagrljaj došli supruga i djeca i u tom su trenutku mnogi zaplakali.

"Hvala vam što ste uz mene u najtežim trenucima života. Uvijek ste bili divni prema meni, a ovo je nevjerojatno. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrov je za nekadašnjeg menadžera Celtica Martina O'Neilla igrao u slavnom škotskom klubu i Aston Villi, a trener je priznao da su navijači na prepunom stadionu iznenadili čak i njega.

"Pričali smo prije koji tjedan o ovoj utakmici koju je organizirao sa Celticom i odmah sam rekao da je to sjajna ideja. Možda ne bih trebao biti začuđen, ali jesam - navijači su bili apsolutno fantastični. Petrov je to zaslužio", kazao je O'Neill, a Kenny Dalglish, čovjek koji je pomogao da Petrov 1999. dođe u Celtic, dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/wKEbEjrXIhs

"Ono što on prolazi daje inspiraciju nama ostalima. On je jako hrabar čovjek, nadam se da će mu se trud isplatiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je utakmica za Petrova završila pobjedom njegovih 11 rezultatom 5:3, te da je hat-trick za pobjednike postigao Dmitar Berbatov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo