266 DANA KALVARIJE: / 'Nisam mogao više izdržati doma, sjediti, mirovati i gledati utakmice na TV-u'

Image

Igrač Dinama na posudbi u filijali Lokomotivi Dejan Radonjić vratio se na terene nakon 266 dana izbivanja i neugodne ozljede ligamenata.

2.5.2017.
12:51
VOYO logo

Tim povodom, Radonjić je dao izjavu za službenu internetsku stranicu kluba i opisao kako se osjeća u trenutku svog povratka nogometu.

"Naravno da sam presretan zbog svog povratka na teren jer nisam mogao više izdržati doma sjediti i mirovati, te gledati utakmice preko TV-a. Jedva sam čekao da opet zaigram i osjećao sam pozitivnu nervozu tako da sam sretan što smijem opet raditi ono što volim, a to je igrati nogomet", izjavio je Radonjić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEČANI OTKRILI TAJNU USPJEHA: ‘Ne pobjeđujemo kroz medije, naši zaštitni znakovi se znaju…’

"Odigrao sam zadnjih petnaestak minuta i bio je lijep osjećaj. Žao mi je što nismo uzeli barem bod. Moram spomenuti te zahvaliti se svima koji su zaslužni za moj povratak nakon toliko dugog izbivanja i njima zahvaljujem od srca što su me vratili, a posebno treneru Tokiću koji mi je pružio priliku da zaigram. Što se tiče subotnjeg ogleda protiv Rijeke u Kranjčevićevoj, iščekujem utakmicu kao i svaku drugu, ne bih išao u detalje jer ne komentiram Rijeku. Trenutno stanje na tablici pokazuje da su najbolja momčad lige i ne može biti ljepše nego igrati protiv takve ekipe", zaključio je Radonjić koji je iz Istre na ljeto 2014. iz Istre prešao u Dinamo.

Vrijedi spomenuti kako je Radonjić, po povratku iz Dinama u Istru na posudbu odmah u sezoni 2015./2016., briljirao i za pulski klub te sezone zabio 16 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo