NIZOZEMAC UOČI LEICESTERA POSLAO PORUKU MOURINHU: / 'Ne računaj na moj posao'

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE

Portugalac Jose Mourinho mjesecima glasi kao osoba koja će ovog ljeta preuzeti klupu posrnulog Manchhester Uniteda.

1.5.2016.
11:45
AFP, PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Međutimn njegova lutanja s transferima i potrošenih više od 300 milijuna eura, bez ikakvog uporišta u rezultatima dalo je naslutiti da će Nizozemac godinu dana prije predviđenog raskinuti ugovor s klubom, dok će na njegovo mjesto zasjesti čovjek koji je silno želio biti Fergusonov nasljednik - Mourinho.

Ostaje u Manchesteru

No, prema najnovijim informacijama s Otoka, čini se da je došlo do velikog preokreta. Van Gaal je, piše Mirror, jasno poručio: 'Vidjet ćete me ovdje i sljedeće godine?.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac inzistira na tome da još uvijek ima veliki podršku izvršnog direktora Eda Woodwarda i obitelji Glazer bez obzira kako sezona završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac želi klupu

Mirror tvrdi da je Woodward zagarantirao Van Gaalu ostanak u klubu unatoč veliko želji Josea Mourinha da ga zamijeni. Nizozemac je u svoju obranu poručio kako je želio dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, ali da su ga čelnici kluba nagovorili da potpiše na tri godine.

Svjestan je Nizozemac bio posla koji ga čeka, barem prema njegovim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjenjuju ga svakog tjedna

"Svakog tjedna proteklih pola godine dobivam otkaz, a ja sam još uvijek tu, ali ovo mi se dogodilo u svakom klubu u kojem sam bio", poručuje Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujem njihove rezultate, ali mogu govoriti samo o činjenicama, one kažu da smo prije naših problema ozljedama bili prvi na tablici. To se ne može opovrgnuti. To je činjenica. kada je došlo do problema s ozljedama ništa nisam mogao napraviti. Sada smo opet u dobroj formi,a razlog tomu je što više nemamo problema s ozljedama", rekao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica s Leicesterom počinje u 15 sati.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo