NIŠTA OD NASLOVA: / Ćorić ipak nije došao do prve titule

Image

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić izgubio je finale ATP turnira u indijskom Chennaiju od četvrtoga tenisača svijeta Švicarca Stanislasa Wawrinke s 3-6, 5-7.

10.1.2016.
14:31
VOYO logo

Ćorić je u svom prvom finalu u karijeri pružio dostojan otpor Wawrinki, koji se ipak pokazao prejak.

Čilićev nasljednik

Ćorić je s 19 godina postao najmlađi igrač u ATP finalu nakon 2008. godine i MarinaČilića, koji je tada s 19 godina nastupio u finalu New Havena. Također, mladi Zagrepčanin nije uspio postati treći Hrvat koji je osvajao turnir u Chennaiju nakon IvanaLjubičića (2006) i MarinaČilića, kome je to uspjelo dvaput (2009, 2010).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naredak na ATP ljestvici

U prvom setu Ćorić je izgubio servis kod 2-3, a potom u sljedećem gemu ne koristi čak pet lopti za obrat i spašavanje prvoga seta. U drugom setu je Borna bio ravnopravan protivnik Wawrinki sve do 5-5, kada Švicarac radi ključni "break" i potom na svoj servis bez izgubljenoga poena osvaja gem i meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u dosadašnja dva međusobna okršaja prošle godine slavio je Wawrinka, u Chennaiju i Cincinnatiju. Do finala u Indiji, svog prvog u karijeri, Ćorić je stigao pobjedama protiv MarcelaGranollersa, Austina Krajiceka, Roberta Bautiste-Aguta i Aljaža Bedenea. Učinkom iz Chenaija Ćorić će napredovati na 40. mjesto ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo