Olić o Guardioli / 'Ništa mi nije jasno, ali Mandžukić će biti sretan u drugom klubu!'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

'Po meni, Guardiola je mogao i pričekati tu jednu utakmicu da mu kaže ono što ima, nije moralo ovako završiti', prokomentirao je Olić odnos Guardiole i Mandžukića.

23.5.2014.
12:17
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Olić je nakon treninga u Maksimiru prokomentirao situaciju koja je nastala između Pepa Guardiole i Marija Mandžukića.

"Mandžukić i ja smo prijatelji i dosta smo razgovarali o njegovoj poziciji u Bayernu. Moram reći da mi ništa nije bilo jasno. Očekivao sam da ću se s Mariom vidjeti u Berlinu, a onda mi je javio da ne dolazi na finale. Iznenadio sam se. Po meni, Guardiola je mogao i pričekati tu jednu utakmicu da mu kaže ono što ima, nije moralo ovako završiti. Međutim, Mario se zbilja ne mora zamarati. Cijelom je svijetu dokazao da je vrhunska klasa i ima dosta klubova koji ga žele. Bit će sretan uskoro u drugom klubu", rekao je reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na otvaranje Svjetskog prvenstva u Brazilu.

"Srušiti ga može samo momčad, samo 11 ratnika na terenu mogu napraviti probleme Brazilu. Ni to nije jamstvo. Što se mene tiče, osjećam se sjajno. U Njemačkoj 2006. oporavljao sam se od ozljede koju sam u Splitu zaradio baš protiv Brazila, 2010. nas nije bilo, a sada se posebno radujem nastupu. Spreman sam, zdrav, nikad opušteniji. Ovo je moja godina, samopouzdanje je ogromno!" kazao je Olić.
S obzirom da mu je Brazilac Luiz Gustavo suigrač, otkrio je i kako oni gledaju na Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni idu po naslov, vide se kao favoriti prvenstva. Kako bi onda gledali na nas, nego kao na jednu od prepreka... No, i ja tako njima kažem. Mi smo se postavili kao i oni. Prvi su nam suparnici, vidjet ćemo dalje", kazao je Olić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike