Nikola Milojević najbolji junior sveta!

Mladi srpski teniser ponovio je uspeh Janka Tipsarevića

7.1.2013.
17:37
VOYO logo

Mladi srpski teniser Nikola Milojević od ove nedelje je prvi na juniorskoj svetskoj listi.

On je uspeo da ponovi uspeh Janka Tipsarevića koji je takođe bio prvi junior sveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milojević je prošle nedelje osvojio duplu krunu u Meksiku (singl i dubl), pobednički niz nastavio je i u Južnoj Americi gde je osvojio novi trofej u Kostariki i od ponedeljka je našao na mesto broj 1 ITF liste najboljih juniora sveta.

- Presrećan sam zbog svega što mi se dogodilo u poslednje dve nedelje. Dve titule velikih juniorskih takmičenja, na dva različita kontinenta i prvo mesto na svetu na ITF listi. Moji snovi počinju da se ostvaruju. Na Božić postaću najbolji junior sveta, zaista prelep početak godine. Veliki rad i trud se konačno naplaćuju, ali ovo je samo početak, moje ambicije su mnogo veće i nadam se da ću imati sreće i da ostale želje ispunim. Znam da nije samo sreća faktor uspeha, zato sam maksimalno posvećen tenisu, radim svaki dan naporno i rezultati su tu. Nema odmora, već danas putujem u Australiju, gde ću biti postavljen za prvog nosioca na Grend slemu, prvi put u karijeri, a želja mi je da ove godine, ne samo osvojim Melburn, već sva četiri Gren slema - izjavio je Milojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je na velikom uspehu Nikoli Milojeviću.

- Iskrene čestitke našem Nikoli Milojeviću, najboljem junioru na svetu - novoj nadi srpskog tenisa - napisao je Novak na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo