SVE JE RIJEŠENO / Niko Kranjčar u Dinamu!

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar ovoga će ljeta napustiti redove londonskog prvoligaša Tottenhama i karijeru će nastaviti u kijevskom Dinamu.

6.6.2012.
10:47
Pixsell
VOYO logo

Za njegove usluge bili su zainteresirani i ruski prvoligaši CSKA te Lokomotiv, no Niko Kranjčar se odlučio za Dinamo u čijim redovima će igrati sa suigračem iz reprezentacije Ognjenom Vukojevićem.

"Sve je riješeno. Klubovi su se dogovorili i ostale su samo sitnice. Sve ostavljam u rukama agenta kako bi se maksimalno posvetio pripremama za europsko prvenstvo", potvrdio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak, koji je nosio dres Spursa od 2009. godine, ne smatra kako je odlazak u Ukrajinu korak unazad u karijeri.

Image

niko kranjčar niko kranjčar

"Nogomet na Istoku je u velikoj ekspanziji. Sve više klubova iz istočne Europe bilježi dobre rezultate u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Situacije se u posljednjih deset godina bitno promijenila", smatra Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju britanskog tiska, Spursi su za Kranjčara tražili 10 milijuna eura, dok Ukrajinci navode kako se radi o iznosu od osam milijuna eura.

Niko je u Tottenham stigao 2009. iz Portsmoutha i za klub s White Hart Lanea je upisao 49 ligaških nastupa te zabio 9 golova. Protekle sezone nije se previše naigrao, svega devet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike