KAKAV PROLAZ DINAMA / Niko Kranjčar samo gledao veliku dramu

Image
Foto: Dynamo Kiev

U vrlo napetom uzvratnom susretu 3. pretkola Lige prvaka Dinamo iz Kijeva je u Rotterdamu golom u 95. minuti pobijedio Feyenoord 1:0 i izborio nastavak natjecanja. Nakon gola Kijevljani su 'poludjeli' od sreće, a dogodio se i manji incident.

8.8.2012.
9:57
Dynamo Kiev
VOYO logo

Pogodak odluke zabio je Ideye u petoj minuti sudačke nadoknade. Junak utakmice bio je ukrajinski vratar Koval koji je nekoliko puta čudesno reagirao i tako spasio goste.

Nakon što je pao odlučujući pogodak, Ukrajinci su poludjeli od sreće. Počeli su bacati plastične boce prema tribini iza klupe, pa je morao reagirati i trener domaćih Koeman koji je raširenih ruku pitao Kijevljane - 'Što je vama'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević odradio je cijeli susret za Dinamo, a u 45. minuti je dobio žuti karton. Niko Kranjčar je cijelu dramu promatrao s klupe za pričuvne igrače jer nije ulazio u igru.

Image

U drugom susretu BATE Borisov je na gostovanju pobijedio mađarski Debrecen 2:0, a kako je prva utakmica završila 1:1, Bjelorusi idu dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za BATE postigli su Mozolevski (25) i Volotko (59). Debrecen je od 58. minute igrao bez isključenog Nikolova.

Hrvatski prvak Dinamo uzvratni susret trećeg pretkola igra sutra kada u Zagrebu dočekuje moldavski Šerif. 'Modri' su u prvom susretu slavili 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo