NIGDJE BOLJE NEGO U TOTTENHAMU / Niko Kranjčar potpisao kapitulaciju

Image

Sportska trakavica oko odlaska Nike Kranjčara iz Tottenhama sad je napokon gotova i u glavi hrvatskog reprezentativca. Niko se pomirio sa sudbinom i promijenio priču.

14.12.2011.
9:35
VOYO logo

Niko Kranjčar, koji je zaliječio ozljedu bedrenog mišića, više uopće ne razmišlja o odlasku iz svog Tottenhama. Nakon svih muka koje mu je priredio Harry Redknapp i medijske trakavice koja je trajala mjesecima, Niko kaže da je sretan te da želi ostati.

"Predugo sam bio odsutan s terena da bih razmišljao o odlasku. Na početku sezone sam rekao da sam sretan i ako mi daju da igram, volio bih ovdje i ostati", rekao je Niko za Sky Sports News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar je od prošlog tjedna opet spreman za nastupe i očekuje svoje prve premierligaške minute nakon listopadske ozljede u nacionalnom dresu protiv Latvije. Vjeruje da Tottenham može ući u boj za engleskog prvaka.

"Vjerujem da smo spremni za taj izazov. Posljednji rezultati to jasno pokazuju. Nemamo šampionske navike, ali mislim da individualnom kvalitetom koju imamo definitivno jesmo sposobni otići do kraja", zaključio je 27-godišnji hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike