TAJNA PRIJELAZNOG ROKA / Niko Kranjčar otkrio što se događalo u siječnju

Za vrijeme prijelaznog roka puno se pričalo o njegovom odlasku iz Tottenhama. U dva-tri tjedana siječnja 'promijenio' je barem tri lige i 10-tak klubova, no Kranjčar junior je pred kamerama RTL-a napokon rekao koliko je bilo istine u svemu tome.

9.2.2012.
13:46
VOYO logo

Konačno je i njemu zasjalo sunce na White Hart Lineu. U veljači je napokon bio dvije utakmice zaredom u početnom sastavu Tottenhama (Wigan i Liverpol), što je veliki napredak u odnosu na situaciju kakva je bila posljednjih nekoliko mjeseci.

"Vrlo sam sretan što sam igrao posljednje dvije utakmice. Nadam se da sam zaslužio malo više povjerenja za naredno vrijeme i da ću nastaviti igrati puno više nego što sam igrao dosad", u svom je stilu skromno odgovorio Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme prijelaznog roka puno se pričalo o njegovom odlasku iz Tottenhama. U prvim tjednima siječnja 'promijenio' je barem tri lige (Njemačka, Francuska, Italija) te 10-tak klubova, no pred kamerama RTL-a napokon rekao koliko je bilo istine u svim tim medijskim nagađanjima.

"Nisam ni htio otići iz Tottenhama, a vjerujem da nije ni bilo ponuda jer sam bio ozlijeđen na početku sezone, dva mjeseca sam bio bez minutaže. Prvenstveno sam se htio vratiti u optimalnu fizičku formu da bi bio spreman za Europsko prvenstvo i klupske obaveze, tako da nisam ni razmišljao o promjeni sredine", priznao je jedan od tek dvojice preostalih članova nekadašnjeg 'Crottenhama'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Pletikosa je već davno bivši Spursa, a hrvatsko jato na White Hart Lineu je friško napustio i Vedran Ćorluka. Niko je sretan zbog kolege iz reprezentacije koji se skrasio u Bayeru iz Leverkusena.

"Odlično je za Vedrana da je otišao igrati jer u Tottenhamau nije bio u prvom planu. Za njega je idealno da je otišao u veliki klub koji igra Ligu prvaka. Ima velika iskušenja pred sobom i to je jedan veliki dobitak i za hrvatsku reprezentaciju", rekao je Kranjčar junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko daleko može dogurati hrvatska reprezentacija u Poljskoj i Ukrajini?

"Prva utakmica je najbitnija, otvaranje s Irskom. Treba proći grupu, a poslije grupe je sve moguće, pa čak i da dođemo do finala, ali treba ići korak po korak. Prvenstvo se treba dobro pripremiti kako bi bili u optimalnom stanju na početku EURO-a", zaključio je važan igrač u Bilićevoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još rekao Niko Kranjčar, pogledajte u prilogu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike