'tri sata čiste uživancije' / 'Nikada ga nismo vidjeli ovako opuštenog': Cro Cop tri sata pričao viceve i anegdote iz svoje karijere

Osim što je sve nasmijavao puna tri sata, također je gledateljima otkrio pravu istinu o svom povratku u ring

17.11.2017.
19:55
VOYO logo

Na kultnom 69. Podcast Inkubatoru danas su gostovali Dea Redžić i Mirko CroCop Filipović. Osim što je sve nasmijavao puna tri sata, također je gledateljima otkrio pravu istinu o svom povratku u ring. 

Koliko je Podcast Inkubator oduševljen, najbolje dokazuje njihov današnji status kojeg u prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cro Cop je tri sata u studiju Podcast Inkubatora pričao viceve i anegdote iz svoje karijere. Nikada ga nismo vidjeli ovako opuštenog i iskrenog. Nedavno je donio jednu od najhrabrijih odluka u karijeri, a našim gledateljima ispričao je pravu istinu o svom povratku u ring.

Tijekom tri sata čiste uživancije pričao je o svojim počecima, obitelji i roditeljima, prisjetio se legendarnih dana u PRIDE-u, ali i najtežih trenutaka u životu koji su ga očeličili i zbog kojih je danas tu gdje jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je kako je došao u Zagreb na studij s posljednjih 400 maraka koje mu je dala njegova majka. Živio je u studentskom domu kao ilegalac i doslovno krvavo se borio za svaku zarađenu kunu. Uspio je nasmijati i rasplakati našu Deu, a vjerujemo da ni vas neće ostaviti ravnodušnima. Mirko CroCop Filipovic, hvala što si nam uljepšao večer i vidimo se opet nakon Nove godine!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo