VOX POPULI / Nijemci uopće ne vjeruju Pepu Guardioli

Image
Foto: AP

Gotovo svaki drugi njemački navijač ne vjeruje da će novi trener Bayerna Pep Guardiola uspjeti ponoviti trostruki uspjeh kojeg je ove sezone napravio Jupp Heynckes,

13.6.2013.
16:31
AP
VOYO logo

Rezultati ispitivanja javnog mišljenja, objavljeni u četvrtak, pokazali su kako 44 posto ispitanika  vjeruje da 42-godišnji Katalonac neće u svojoj prvoj godini na kormilu bavarskog kluba uspjeti isto što je uspjelo njegovom prethodniku, dok 24 posto ispitanika misli suprotno.

Bayern je s Juppom Heynckesom osvojio 23. naslov prvaka Njemačke, četvrti je put trijumfirao u Ligi prvaka (2:1 protiv Dortmunda), a onda je i 16. put u povijesti osvojio njemački Kup (3:2 protiv Stuttgarta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep Guardiola, bivši trener Barcelone, potpisao je sredinom siječnja ugovor s Bayernom, a prvi trening trebao bi održati s klubom 26. lipnja u Münchenu.

Što se tiče budućnosti Heynckesa, 38 posto ispitanika smatra da će se on vratiti na klupu Bayerna, dok 30 posto misli da odlazi u konačnu mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom lipnja je 68-godišnji Heynckes izjavio da ove godine više neće trenirati kako bi se odmorio nakon dvije teške godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo