BOLNO ISKRENA ANA / 'Ni suci ni trener, ja sam kriva!'

Image
Foto: AP

'Nije ovo bio moj dan, neću se vaditi na sudačke pogreške jer je krivnja isključivo na meni', rekla je hrvatska taekwondašica Ana Zaninović nakon poraza u 1. kolu Olimpijskih igara u Londonu.

9.8.2012.
14:03
AP
VOYO logo

Ana Zaninović je u kategoriji do 57 kilograma poražena od Mayu Hamade 11:14, ali hrvatska predstavnica ima još šansu za repesaž i broncu, no samo ako Japanka prođe u finale.

"Prihvaćam odgovornost i krivnju, nije kriv ni trener ni suci, jednostavno nisam bila u svojem najboljem izdanju. Nisam se borila kako sam se dogovorila s trenerom", izjavila je tužna Ana nakon poraza koji bi je mogao stajati ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japansku predstavnicu je pobijedila na svjetskim kvalifikacijama, iako je u tom meču slomila ruku.

"Ona je vrlo dobar borac, veća je od mene i ima duže udove, ali za ovaj poraz je krivnja na meni. Kao da sam zaspala. Sada moram čekati da Hamada prođe do polufinala i povuče me u repesaž, što nije nemoguće jer se na OI događaju iznenađenja. Ni ja se nisam nadala da ću izgubiti u prvom kolu", rekla je nekoliko minuta starija sestra Zaninović, koja se za razliku od Lucije, u Londonu bori s protivnicama iz teže kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lucija me jako razveselila broncom. Sinoć me samo poljubila kada je došla kasno u sobu i to je to", zaključila je Ana.

Trener Toni Tomas bio je razočaran nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, ne možemo se vaditi na suce, ali je sutkinja u tatamiju na svoju ruku oduzela Ani tri boda iz akcije u zadnjoj sekundi. Procijenila je da je Ana akciju napravila iz nedopuštenog klinča. Ana danas nije bila ni blizu svoje prave forme", kazao je Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo