UVJERLJIVA POBJEDA / Ni Rose nije pomogao Bullsima u srazu protiv prvaka

Image
Foto: AP Images

U redove Chicaga se napokon vratio Derrick Rose i zaigrao prvu utakmicu nakon gotovo 18 mjeseci pauze zbog teške ozljede koljena.

30.10.2013.
9:04
AP Images
VOYO logo

Miami Heat je sinoć u prvoj utakmici nove NBA sezone pobijedio Chicago Bulls sa 107-95.

Miami je u prve dvije četvrtine napravio seriju od 31-5 čime je odlučno zacrtao put do pobjede i tako pokvario dugoočekivani povratak Derricka Rosea u momčad Bullsa koji je zaigrao prvi put nakon travnja prošle godine kada je ozlijedio koljeno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James je zabio 17, a Dwyane Wade 13 koševa za Miami kod kojeg je sedam igrača imalo dvoznamenkasti učinak.

Carlos Boozer je predvodio Bullse sa 31 košem, najviše na utakmici, dok je Rose, koji je primio "dobrodošao natrag" tweet od predsjednika Baracka Obame prije utakmice zabio 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami, koji je prošle sezone imao niz od čak 27 pobjeda, ostvario rekordni omjer od 66-16 i u sedmoj utakmici doigravanja pobijedio San Antonio Spurse, stvorio je prednost od 25 koševa koja je bila smanjena na devet 1:40 do kraja.

No, Shane Battier, koji je u igru ušao s klupe pogodio je četiri trice iz četiri pokušaja, uključujući i jednu minutu i pol prije kraja utakmice za konačnu pobjedu Heata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici sinoć igranoj Paul George je zabio 24 koša, a Roy Hibbert je upisao 16 skokova za pobjedu Indiana Pacersa od 97-87 nad gostujućim Orlando Magicom.

Los Angeles Lakersi su, iako su igrali bez ozlijeđenog Kobea Bryanta, iznenadili Los Angeles Clipperse sa 116-103.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam igrača Lakersa je imalo dvoznamenkasti učinak, a cijela je momčad pogodila 14 trica iz 29 pokušaja, nadigravši suparnike sa 41-24 u zadnjoj četvrtini.

Xavier Henry je bio najučinkovitiji sa 22 koša, dok je Jordan Farmar "ubacio" 16 koševa za Lakerse. Pau Gasol je pridonio pobjedi sa 15 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo